Αθηνά Οικονομάκου: Ξάπλωσε στο κρεβάτι με λευκά σεντόνια! Πάθαμε «εμμονή» με το τοπ της, μόνο στα 55 ευρώ!

Η λεπτομέρεια στην πλάτη έκανε την διαφορά!

Αθηνά Οικονομάκου: Ξάπλωσε στο κρεβάτι με λευκά σεντόνια! Πάθαμε «εμμονή» με το τοπ της, μόνο στα 55 ευρώ!

Η Αθηνά Οικονομάκου ξάπλωσε στο κρεβάτι με λευκά σεντόνια! Πάθαμε «εμμονή» με το τοπ της, μόνο στα 55 ευρώ και ξέρουμε πού θα το βρεις! Η λεπτομέρεια που είχε στην πλάτη έκανε όλη την διαφορά!

Εξάλλου, αν δεν βάλει τοπάκι η Αθηνά με τέτοιο σώμα τότε... ποια; Η ηθοποιός, πόζαρε πάνω στο κρεβάτι το οποίο είχε λευκά σεντόνια. Εμείς κολλήσαμε και πάθαμε «εμμονή» με το τοπ της, μόνο στα 55 ευρώ και μάλιστα μπορείς να το βάλεις όλη μέρα.

Πάει τέλεια με ένα τζινάκι για πρωί και με ένα δερμάτινο κολάν για πιο βραδινές εμφανίσεις. Η Αθηνά Οικονομάκου το φόρεσε με καυτό σορτσάκι και ανέβασε θερμοκρασία μέσα στον χειμώνα! Ιδού και η σχετική φωτογραφία από το Instagram:

Σας βρήκαμε επίσης το υπέροχο μωβ κολάν που επέλεξε να φορέσει και προκάλεσε "εγκεφαλικά"!

Αθηνά Οικονομάκου: Πέταξε το παντελόνι της και ξάπλωσε στο κρεβάτι! Ο Μιχόπουλος τράβηξε το στιγμιότυπο!

Η Αθηνά Οικονομάκου, πέταξε αποφασιστικά το παντελόνι της και ξάπλωσε αμέσως στο κρεβάτι της και ο αγαπημένος της σύζυγος, Φίλιππος Μιχόπουλος τράβηξε το υπέροχο στιγμιότυπο, με την ηθοποιό να χαμογελάει πιο πλατιά από ποτέ!

Η γνωστή ηθοποιός έχει δείξει πως είναι ένα άτομο χωρίς κόμπλεξ και έτσι δε δίστασε να ποζάρει με το εσώρουχό της στο κρεβάτι της!

Μάλιστα κάνοντας μία άσκηση γυμναστικής, εξομολογήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους το πόσο καιρό έχει να κάνει γυμναστική, προκαλώντας σοκ, μιας και το σώμα της είναι αλάνθαστο!

«Αν και έχω να γυμναστώ πάνω από 2,5 χρόνια (πρίν μείνω έγκυος) κάπως το παλεύω ακομα.. Στόχος μου όμως για το 2020 είναι να εντάξω στο πρόγραμμά μου 2-3 ώρες γυμναστική την εβδομάδα! Για να δούμε..θα τα καταφέρω? Περιμένω σχόλια σας για είδη άσκησης που μου προτείνετε να ξεκινήσω» έγραψε η ηθοποιός!

Σας βρήκαμε επίσης και το αγαπημένο της μωβ πουλόβερ που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας!

Αθηνά Οικονομάκου: Έβαλε κοντό τοπ και ο Μιχόπουλος «τρελάθηκε»! Δεν άφηνε το χέρι της...

Η Αθηνά Οικονομάκου έβαλε κοντό τοπ και ο Μιχόπουλος «τρελάθηκε»! Δεν άφηνε το χέρι της σε βραδινή έξοδο! Πού βρέθηκαν;

Οι δύο τους παρά το φορτωμένο τους επαγγελματικό πρόγραμμα πάντα βρίσκουν χρόνο για να περνάνε μαζί και να κάνουν πράγματα που τους «γεμίζουν»!

Αυτή τη φορά, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έκαναν μια βραδινή έξοδο και συγκεκριμένα βρέθηκαν σε επίσημη πρεμιέρα θεατρικής παράστασης. Η Αθηνά Οικονομάκου, επέλεξε να βάλει κοντό τοπ και ο άντρας της «τρελάθηκε» κανονικά! Δεν άφηνε το χέρι της και οι φωτογράφοι δεν σταματούσαν να τους τραβάνε! Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr:

Αθηνά Οικονομάκου: Χέρι - χέρι με τον Μιχόπουλο και το... "δεύτερο" παιδί της!

H Αθηνά Οικονομάκου με κοντό τοπ και ο Μιχόπουλος «τρελάθηκε»Η Αθηνά Οικονομάκου με κοντό τοπ και τον ΜιχόπουλοΑθηνά Οικονομάκου και Μιχόπουλος