Βίκυ Καγιά: Φόρεσε από πάνω μέχρι κάτω δέρμα και «έπεσε» στην αγκαλιά άντρα που εμπιστεύεται!

Ο hairstylist που λατρεύει!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: Φόρεσε από πάνω μέχρι κάτω δέρμα και «έπεσε» στην αγκαλιά άντρα που εμπιστεύεται!

Από πάνω μέχρι κάτω δέρμα φόρεσε η Βίκυ Καγιά και «έπεσε» στα χέρια του άντρα hairstylist που εμπιστεύεται για να της φτιάξει τα μαλλιά.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο βρέθηκε για λίγες ημέρες στο Παρίσι για επαγγελματικούς όπως φαίνεται λόγους και επισκέφτηκε τον «hair master» όπως τον είπε η ίδια.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία μετά την ανανέωση που έκανε στα μαλλιά της, θέλοντας να του πει ΄«ευχαριστώ».

Η Βίκυ Καγιά έδειχνε εντυπωσιακή με το leather σύνολο της. Επέλεξε μπορντό παντελόνι, το οποίο συνδύασε με μαύρη μπλούζα και μαύρο jacket.

Βίκυ Καγιά δέρμα ρούχα εμφάνιση

Σε μια από τις αναρτήσεις τα χρυσά αξεσουάρ της έκανα χαμό. Προκαλούν φρενίτιδα...

Βίκυ Καγιά: Εμφανίστηκε με τον άνδρα της και όλοι κοιτούσαν αυτό που φορούσε! Ήταν από δέρμα!

Η Βίκυ Καγιά εμφανίστηκε στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τον άνδρα της και όλοι κοιτούσα αυτό που φορούσε. Ήταν από δέρμα το ύφασμα.

Η παρουσιάστρια, όποτε έχει χρόνο απολαμβάνει να περνάει χρόνο με τον Ηλία Κρασσά, κάνοντας βόλτες μαζί με φίλους τους, αλλά και μόνοι.

Πριν λίγες ημέρες, ο φακός τους απαθανάτισε στο Σύνταγμα σε γνωστό εστιατόριο παρέα μα καλούς τους φίλους να χαλαρώνουν για λίγες ώρες μακριά από υποχρεώσεις.

Ωστόσο, τα μάτια των περαστικών, κυρίως των γυναικών έπεσαν πάνω στην μίντι φούστα της που ήταν από δέρμα. Κοστίζει 39,99 ευρώ και θα την βρεις H&M.

Μάλιστα, την συνδύασε με λευκό τοπ αξίας 19,99 από την ίδια εταιρεία και loafers Gucci 595 ευρώ.

Βίκυ Καγιά άνδρας

Βίκυ Καγιά φούστα εμφάνιση

Βίκυ Καγιά: Το μαύρο φόρεμά της, είναι από δέρμα και δένει στη μέση! Σε κάνει να φαίνεσαι πιο αδύνατη...

Το μαύρο φόρεμα της Βίκυς Καγιά, είναι από δέρμα και δένει στη μέση! Σε κάνει να φαίνεσαι πιο αδύνατη και αν το έχεις στην συλλογή σου, δεν φοβάσαι τίποτα!

Όχι βέβαια ότι η Βίκυ έχει ανάγκη, αλλά σίγουρα τώρα στις γιορτές που όλοι τρώμε παραπάνω θέλουμε ένα safe ρούχο για να νιώθουμε κομψές και άνετες.

Το style icon του GNTM έκανε πάλι το απόλυτο look και παρέδωσε μαθήματα! Το μαύρο φόρεμα της Βίκυς Καγιά, δένει στη μέση, είναι μαύρο, όλο από δέρμα και... θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη!

Ιδού λοιπόν:

Να θυμίσουμε μια ακόμα εμφάνισή της για Όσκαρ Κομψότητας...