Τατιάνα Στεφανίδου: Τράβηξε τα μαλλιά πίσω από πρόσωπό της και όλοι κοίταγαν τα γυαλιά! Είναι καφέ με χρυσό!

To πιο hot trend!

Τατιάνα Στεφανίδου: Τράβηξε τα μαλλιά πίσω από πρόσωπό της και όλοι κοίταγαν τα γυαλιά! Είναι καφέ με χρυσό!

Η Τατιάνα Στεφανίδου τράβηξε τα μαλλιά πίσω από πρόσωπό της και όλοι κοίταγαν τα γυαλιά! Είναι καφέ με χρυσό και αποτελεί το πιο hot trend!

Η ίδια άλλωστε, είναι γνωστή trend setter και κάθε της εμφάνιση, είναι ένα μάθημα στιλ! Η Τατιάνα λοιπόν έκανε πάλι την διαφορά και φόρεσε τα απόλυτο αξεσουάρ που θα φοράμε όλες την άνοιξη και το καλοκαίρι!

Έβαλε μεγάλα γυαλιά ηλίου σε καφέ και χρυσό, τράβηξε και τα μαλλιά πίσω από το πρόσωπό της και κανείς δεν κοίταγε το απόλυτο outfit της! Ήταν κοστούμι σε μπεζ χρώμα και η Τατιάνα Στεφανίδου το συνδύασε με κόκκινο πουκάμισο! Θυμηθείτε το look της γιατί τα γυαλιά αυτά θα συζητηθούν πολύ!

Ιδού:

Είδατε και την εμφάνισή της με λευκό παλτό;

Τατιάνα Στεφανίδου: Έβγαλε όλο το μακιγιάζ από το πρόσωπό της! Τυλίχτηκε με μπουρνούζι και προκάλεσε φρενίτιδα!

Η Τατιάνα Στεφανίδου έβγαλε όλο το μακιγιάζ από το πρόσωπό της! Τυλίχτηκε με μπουρνούζι και προκάλεσε φρενίτιδα, με το πώς είναι το δέρμα της!

Η παρουσιάστρια φημίζεται για το στιλ και το αλαβάστρινο πρόσωπό της! Το φροντίζει εντατικά και σπάνιες είναι οι φορές που την έχουμε δει χωρίς μακιγιάζ.

Ωστόσο, χτες, έκανε την εξαίρεση και μας άφησε άφωνους. Η Τατιάνα Στεφανίδου έβγαλε όλο το μακιγιάζ και πόζαρε μέσα από το δωμάτιο μπουντουάρ του σπιτιού της. Τα σχόλια έδωσαν και πήραν και η αλήθεια είναι πως ακόμα και άβαφη είναι καλλονή!

Ιδού η σχετική ανάρτηση:

Έχετε δει και τι φόρεσε την πρωτοχρονιά;

Τατιάνα Στεφανίδου: Το πρόσωπο του αδερφού της για πρώτη φορά στη δημοσιότητα! Φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της!

Το πρόσωπο του αδερφού της Τατιάνας Στεφανίδου ήρθε για πρώτη φορά στην δημοσιότητα. Η φωτογραφία ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της.

Η παρουσιάστρια έχει πολύ καλές σχέσεις με τον αδερφό της και περνάνε σχεδόν όλες τις γιορτές μαζί με τις οικογένειες τους.

Το όνομα του αδερφού της παρουσιάστρια του «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» είναι Δημήτρης, ενώ τα πολύ κοντινά του πρόσωπα τον φωνάζουν Μήτσο.

Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτό είναι το δεύτερο "σπίτι" της παρουσιάστριας! Είναι σχεδόν άδειο...

Ο ίδιος, απεχθάνεται τα φώτα της δημοσιότητας, και παρότι η αδελφή του είναι μια από τς πιο προβεβλημένες παρουσιάστριες της μικρής οθόνης, εκείνος βρίσκεται αθόρυβα στο πλευρό της.

Η Τατιάνα Στεφανίδου κατανοεί την επιθυμία του για αυτό και δεν έχει αναφερθεί στο πρόσωπο του ή δημοσιεύσει φωτογραφίες του.

Τατιάνα Στεφανίδου αυτός είναι ο αδερφός της