Τατιάνα Στεφανίδου: Η φαντασμαγορική τουαλέτα της είχε μακριά ουρά και έλαμπε! Με το χρώμα της πάθαμε πλάκα!

Είναι άκρως εντυπωσιακή!

Τατιάνα Στεφανίδου: Η φαντασμαγορική τουαλέτα της είχε μακριά ουρά και έλαμπε! Με το χρώμα της πάθαμε πλάκα!

Η τουαλέτα της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν φαντασμαγορική. Είχε μακριά ουρά και έλαμπε, ενώ με το χρώμα της θα πάθετε πλάκα.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ πραγματοποίησε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς την πιο εντυπωσιακή της μέχρι σήμερα εμφάνιση.

Επέλεξε να φορέσει μια maxi τουαλέτα των Miro, η οποία είχε μακριά ουρά και ήταν γεμάτη παγιέτες. Με το χρώμα της ωστόσο, πάθαμε πλάκα. Ήταν στην απόχρωση του χρυσού και του μαύρου.

Πόζαρε μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της και με την ανάρτηση της στο Instagram θέλησε να ευχηθεί καλή χρονιά στους διαδικτυακούς της φίλους.

«Χρόνια πολλά και καλή χρόνια! Χαρούμενο το 2020! Εύχομαι σε όλους υγεία και αγάπη!», έγραψε.

Εκτός, από εντυπωσιακά φορέματα που έχει, τα λατρέψετε και τις γόβες της. Οι συγκεκριμένες που φόρεσε είναι ότι πιο hot.

Τατιάνα Στεφανίδου εμφάνιση τουαλέτα

Τατιάνα Στεφανίδου: Με στενή μαύρη τουαλέτα, πάντρεψε γνωστή δικηγόρο μαζί με τον Ευαγγελάτο!

Με στενή μαύρη τουαλέτα η Τατιάνα Στεφανίδου πάντρεψε γνωστή δικηγόρο, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγο της, Νίκο Ευαγγελάτο.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου και το σκηνικό ήταν μαγευτικό.

Η δικηγόρος Γιάννα Παναγοπούλου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της και διαιτητή της FIFA, Γιάννη Σταυρίδη. Τατιάνα Στεφανίδου: Έτσι αντέδρασε όταν έμαθε ότι η εκπομπή της μεταφέρεται το Σαββατοκύριακο!

Εκτός της νύφης με το λαμπερό λευκό νυφικό της, τις εντυπώσεις έκλεψε και η Τατιάνα Στεφανίδου με την μαύρη τουαλέτα της, που αναδείκνυε την σιλουέτα της.

Τατιάνα Στεφανίδου γάμος τουαλέτα

Τατιάνα Στεφανίδου γάμος τουαλέτα

Τατιάνα Στεφανίδου γάμος τουαλέτα

Τατιάνα Στεφανίδου γάμος τουαλέτα

Τατιάνα Στεφανίδου: Έβαλε φόρεμα από βελούδο με άνοιγμα στο πόδι! Το μαύρο πέδιλο με λουράκια έφερε «πανικό»!

Η Τατιάνα Στεφανίδου έβαλε φόρεμα από βελούδο με άνοιγμα στο πόδι! Το μαύρο πέδιλο με λουράκια έφερε «πανικό» και από εμάς το σύνολο πήρε το απόλυτο 10άρι!

Η παρουσιάστρια, έκανε πριν τα Χριστούγεννα μια εμφάνιση που προκάλεσε εντύπωση! Έβαλε μπλε φόρεμα από βελούδο με ιδιαίτερο άνοιγμα στο πόδι και μάλιστα τόλμησε και το φόρεσε χωρίς καλσόν.

Το όλο της look συμπλήρωσε με πέδιλα με λεπτά λουράκια και αμέσως ανέδειξε το καλλίγραμμο κορμί της! Αν είσαι καλεσμένη κάπου επίσημα, copy the look και δεν θα το μετανιώσεις! Θυμήσου βέβαια, και άλλη μια εμφάνισή της που είχε πάρει από εμάς Όσκαρ κομψότητας....