H&M - νέα συλλογή: Αυτό το μαύρο φόρεμα έχει θανατηφόρο σκίσιμο στην πλάτη!

Θα πάθεις έρωτα!

H&M - νέα συλλογή: Αυτό το μαύρο φόρεμα έχει θανατηφόρο σκίσιμο στην πλάτη!

Η νέα συλλογή των καταστημάτων H&M έχει κυκλοφορήσει και σίγουρα θα πάθεις έρωτα με αυτό το μαύρο φόρεμα που θα σου προτείνουμε παρακάτω! Έχει θανατηφόρο σκίσιμο στην πλάτη και είναι μίντι!

Κολλητό και κολακεύει κάθε γυναικεία σιλουέτα! Το συγκεκριμένο αυτό fashion item θα σε δείχνει πιο "καυτή" από ποτέ σε μια βραδινή σου έξοδο και μπορείς να το συνδυάσεις με ότι απόχρωση παπούτσι θες!

Τρέξε να το προλάβεις γιατί κοστίζει μόνο 39,99 ευρώ και έχουν στηθεί όλες απέξω για να το αγοράσουν!

Ribbed dress

Η&Μ νέα συλλογή

Αν θες να το κάνεις πιο casual γιατί δεν μπορείς τις γόβες αυτά είναι τα μποτάκια που πρέπει να αγοράσεις!

H&M: Αυτό το φόρεμα έχει προκαλέσει φρενίτιδα! Το κυνηγάνε όλες σαν τρελές!

Αυτό το φόρεμα από τα καταστήματα των H&M έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε όλες τι γυναίκες και το κυνηγάνε όλες σαν τρελές!

Τα καταστήματα H&M με τον καιρό γίνονται όλο και πιο αναγνωρισμένα και κάθε νέα συλλογή που δημιουργούν είναι όλο και πιο εντυπωσιακή με αποτέλεσμα να κερδίζει τις καρδιές των γυναικών!

Πρόκειται για ένα μίνι φόρεμα σατέν ύφασμα και λεοπάρ σχέδιο, ενώ έχει V-λαιμόκοψη που σημαίνει ότι έχει ένα βαθύ ντεκολτέ. Έχει μακρυά μανίκια και λάστιχο στην μέση που σημαίνει ότι με μια ζώνη το απογειώνεις το look σου!

Μπορείς να το βάλεις για βραδινή έξοδο, αλλά και στην καθημερινότητα σου για έναν καφέ. μια βόλτα, ένα σινεμά. Φόρεσε τα με sneakers ή αρβυλάκια, άλλωστε αυτό το στυλ είναι πολύ της μόδας και για το 2020 και θα δεις πολύ συχνά καλά φορέματα συνδυασμένα με καθημερινά παπούτσια. Ρίξε μια ματιά και σε αυτό το παλτό που έχουμε λατρέψει όλες!

Το φόρεμα κοστίζει 29,99 € και θα τα βρεις μόνο σε καταστήματα των H&M ή στο online store τους!

H&M φόρεμα