Βίκυ Καγιά: Φόρεσε το πιο αυστηρό κοστούμι στο πιο γυναικείο χρώμα! Επέλεξε το αν είσαι τολμηρή!

Θα το λατρέψεις!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: Φόρεσε το πιο αυστηρό κοστούμι στο πιο γυναικείο χρώμα! Επέλεξε το αν είσαι τολμηρή!

Η Βίκυ Καγιά λατρεύει την μόδα και να ακολουθεί όλες τις τάσεις, συνδυάζοντας τες με τον πιο stylish τρόπο. Μάλιστα, κατάφερε να φορέσει το πιο... αυστηρό κοστούμι, στο πιο γυναικείο χρώμα, κάτι που μπορείς και εσύ να επιλέξεις αν είσαι τολμηρή.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο είναι αδιαμφισβήτητα από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της ελληνικής showbiz και το έχει αποδείξει μέσα από τις δημόσιες εμφανίσεις της, αλλά και το GNTM. Τα looks της έπαιρναν «καθαρό» 12άρι.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τις διαδικτυακές της φίλες μια φωτογραφία της όπου η στιλιστική της επιλογή μας ενθουσίασε. Συνδύασε ένα... αυστηρό κοστούμι λόγω του κοψίματος του, με τον πιο γυναικείο τρόπο, λόγω του χρώματος του.

Συγκεκριμένα φόρεσε ένα φούξια κοστούμι, με σκούρο πουκάμισο από μέσα. Το look της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι πέδιλα.

Να σημειώσουμε πως η Βίκυ Καγιά λατρεύει και τα παπούτσια. Μάλιστα, είναι brand Ambassador των Migato.

Βίκυ Καγιά: Το κοστούμι της είναι από βελούδο και έκανε συνδυασμό «φωτιά»! Το τερμάτισε στο στιλ...

Το κοστούμι της Βίκυς Καγιά είναι από βελούδο και έκανε συνδυασμό «φωτιά»! Το τερμάτισε στο στιλ και πρέπει σίγουρα να κάνεις copy το look της!

Άλλωστε, αν έχεις βαρεθεί τα φορέματα και τις φούστες, ένα κοστούμι είναι ιδανική εναλλακτική για τις γιορτές!

Αν και η Βίκυ αγαπά πολύ να τονίζει τα πόδια της, και μάλιστα η πιο πρόσφατη εμφάνισή της που ήταν με κοντή φούστα, έκανε την διαφορά! Έβαλε χρυσό κοστούμι από βελούδο και το συνδύασε με μαύρο τοπ! Από εμάς φυσικά και πήρε απόλυτο 10άρι και αν θες την γνώμη μας, με αυτό το look θα κάνεις και εσύ εντύπωση...

Ιδού και η σχετική φωτογραφία από το Instagram:

Βίκυ Καγιά: Το σύνολο της είναι στο πιο «μυστήριο» χρώμα! Ακόμη και οι γόβες της...

Το σύνολο που φόρεσε η Βίκυ Καγιά σε ένα από τα γυρίσματα του Shopping Star είναι στο πιο «μυστήριο» χρώμα. Ακόμη και οι γόβες της, καθώς είναι στην ίδια απόχρωση.

Η παρουσιάστρια επιλέγει τόσο στις δημόσιες εμφανίσεις της, όσο και στην εκπομπή της να φοράει ρούχα που την κολακεύει και της τονίζουν τα χαρακτηριστικά της.

Σε ένα από τα γυρίσματα λοιπόν στο STAR, φόρεσε ένα εντυπωσιακό σύνολο της εταιρίας Dtales Concept Store σε μπλε σκούρο χρώμα το οποίο θεωρείται ένα χρώμα... «μυστήριο». Ήταν μια παντελόνα σετ με σακάκι σε φαρδιά γραμμή σε σατέν ύφασμα.

Η Βίκυ Καγιά το συνδύασε με γόβες στο ίδιο χρώμα από την εταιρία Migato.

Βίκυ Καγιά shopping star ρούχα

Το καμαρίνι της εκπομπής της στο STAR το έχετε δει; Έχει κρεμάστρα γεμάτη ρούχα...