Η Έλενα Παπαρίζου φόρεσε το μποτάκι που πρέπει να βάλει η Στεφανία στην Eurovision - Είναι λευκό

Άνετο και τελευταία λέξη της μόδας! Εσύ θα το φόραγες;

Η Έλενα Παπαρίζου φόρεσε το μποτάκι που πρέπει να βάλει η Στεφανία στην Eurovision - Είναι λευκό

Η Έλενα Παπαρίζου έκανε για μια ακόμα φορά fashion statement και φόρεσε το μποτάκι που πρέπει να βάλει η Στεφανία στην Eurovision αν θέλει να ξεχωρίσει! Είναι λευκό και σίγουρα έχεις κι εσύ κάποιο παρόμοιο. Αν πάλι όχι, μπορείς να βρεις σε όλα τα μαγαζιά.

Τα λευκά μποτάκια είναι mega winter trend και σπάνε ταμεία! Η Έλενα Παπαρίζου το ξέρει καλά και έχει υιοθετήσει το εν λόγω look εδώ και χρόνια. Η τραγουδίστρια, εμφανίστηκε με τα συγκεκριμένα παπούτσια και προκάλεσε φρενίτιδα, μιας και το ζευγάρι που επέλεξε είναι σούπερ βολικό.

Παρόμοια πρέπει να φορέσει και η Στεφανία, αν θέλετε την γνώμη μας, αφού θα της επιτρέψουν να κινείται άνετα στην σκηνή αλλά και θα δώσουν στο κοινό ένα fashion statement. Άλλωστε η ίδια αγαπά πολύ την Έλενα, και πρόσφατα τραγούδησε και δικό της τραγούδι, όπως έχουμε γράψει! Το μόνο σίγουρο είναι πως στην Eurovision 2020, αλλά και εκτός σκηνής, θα φορεθούν πολύ και θα μείνουν για χρόνια στις ντουλάπες μας! Ιδού η σχετική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου με τα εν λόγω μποτάκια:

Πώς να φορέσεις λευκά παπούτσια τον χειμώνα.... και ας μην είσαι η Στεφανία

Είτε επιλέξεις το λευκό χρώμα στα παπούτσια δεν θα χάσεις, το αποτέλεσμα είναι ξεχωριστό κι απόλυτα κομψό ειδικά αν τα συνδυάσεις με τα black outfits σου πετυχαίνοντας τον απόλυτα hot ασπρόμαυρο συνδυασμό που θα κάνει αισθητή την παρουσία του κι αυτή τη σεζόν.

Επίσης, οι metallic λεπτομέρειες, χρυσές ή ασημί, στα λευκά παπούτσια μπορούν να τους δώσουν glam & stylish διάθεση ενώ συγχρόνως αφαιρούν την μονοτονία του λευκού χρώματος. Μεγάλη προσοχή βέβαια στο να είναι απολύτως καθαρά τα παπούτσια σου, αλλιώς χάνετε πόντους στιλ αδίκως.