Η Βάσω Λασκαράκη πήρε αγκαλιά τον Σουλτάτο της - Φρενίτιδα με τα αθλητικά τους

Το ένα κόκκινο, το άλλο μαύρο!

Η Βάσω Λασκαράκη πήρε αγκαλιά τον Σουλτάτο της - Φρενίτιδα με τα αθλητικά τους

Η Βάσω Λασκαράκη είναι τρελά ερωτευμένη και σε δημόσια θέα πήρε αγκαλιά τον Σουλτάτο της, ωστόσο ξέσπασε φρενίτιδα με τα αθλητικά τους, μιας και ήταν σχεδόν σετ! Η ηθοποιός αγαπά το street style και το ίδιο και ο σύζυγός της. Ωστόσο και αυτό φαίνεται να τους... αγαπά πολύ.

Πρόσφατα, βρέθηκαν σε ταξίδι στην Βαρκελώνη όπως σας έχουμε ήδη γράψει και παρέδωσαν μαθήματα στιλ. Η Βάσω Λασκαράκη έβαλε αθλητικά σε κόκκινο ύφασμα και ο Λευτέρης Σουλτάτος σε μαύρο δέρμα.

Και τα δύο προκάλεσαν φρενίτιδα, μιας και είναι τελευταίο trend στο street style. Αν είσαι κι εσύ κορίτσι που αγαπάς την άνεση και δεν προτιμάς τακούνια, κάντο όπως η ηθοποιός και δεν θα χάσεις! Πάρε και ένα ζευγάρι αθλητικά και για το αγόρι σου και ντυθείτε κι εσείς σετ! Ιδού η σχετική ανάρτηση:

Πόσο έχουν τα αθλητικά που φόρεσε η Βάσω Λασκαράκη στην εμφάνιση με τον Σουλτάτο

Η Βάσω Λασκαράκη έβαλε πουκάμισο και αθλητικά σε κόκκινο! Βρες τα με έκπτωση στα 38 ευρώ και σίγουρα δεν θα χάσεις...

Η ηθοποιός έκανε τον απόλυτο συνδυασμό και κέρδισε τις εντυπώσεις! Τα αθλητικά της έχουν τσακίσει τα ταμία και εμείς στα βρήκαμε σε τιμή έπος!

Μιλάμε για τα all time clasic VANS, στην oldschool version τους που φοριούνται από όλες τις ηλικίες, από το πρωί μέχρι και το βράδυ! Η Βάσω Λασκαράκη άλλωστε, αγαπά πολύ το αθλητικό look και και πρόσφατα είχαμε εντοπίσει άλλη μια εμφάνισή της με κομψό πουκάμισο σε casual στιλ που μας ξετρέλανε....

Τα αθλητικά παπούτσια αγαπά και ο Λευτέρης Σουλτάτος, ο οποίος τα φορά ουκ ολίγες φορές! Δείτε την σχετική φωτογραφια από το Instagram:

Βρείτε τα εδώ