Η Δανάη Παππά με φούξια σατέν φόρεμα - Έκαψε καρδιές όπως στο Τατουάζ

Της το σχεδίασε η Σήλια Κριθαριώτη!

Η Δανάη Παππά με φούξια σατέν φόρεμα - Έκαψε καρδιές όπως στο Τατουάζ

Η Δανάη Παππά έδειξε υπέροχη με φούξια σατέν φόρεμα και η ανάρτησή της έκαψε καρδιές όπως στο Τατουάζ! Το ρούχο της, το είχε σχεδιάσει η Σήλια Κριθαριώτη και είναι απλά ένα όνειρο.... Έχουμε την φωτογραφία!

Η καλλονή ηθοποιός, πάντα επιλέγει outfits που ταιριάζουν με την φρεσκάδα της ηλικίας της. Αποφεύγει τα βαριά μακιγιάζ και προτιμά στενές γραμμές που αναδεικνύουν το σώμα αλλά όχι βαριά υφάσματα και υφές.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, είδαμε την Δανάη Παππά με ένα συγκλονιστικό σατέν φόρεμα σε φούξια χρώμα με γιακά ζιβάγκο και κοντά μανίκια. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα επιμελώς ατημέλητο κότσο και σε μακιγιάζ κινήθηκε επίσης σε χαμηλά vibes.

Απαλή σκιά σε καφέ, lip gloss σε διάφανο χρώμα και το πιο φωτεινό της χαμόγελο, ήταν αρκετά ώστε να παραδώσει μαθήματα στιλ. Άλλωστε, η Δανάη Παππά εντός και εκτός πλατό του Τατουάζ αγαπά πολύ το ροζ, μιας και το έβαλε μέχρι και σε σκιά όπως γράψαμε. Με την άνοιξη να βρίσκεται προ των πυλών, copy the look και δεν θα χάσεις! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Πώς να φορέσεις σατέν φόρεμα σαν την Δανάη Παππά από το Τατουάζ

Είναι το ύφασμα του φετινού καλοκαιριού. Αν έχεις την εντυπώση πως κάθε άλλο παρά καλοκαιρινό είναι, κάνεις μέγα λάθος. Οι fashion influencers -βλέπε Chiara Feragni- το φόρεσαν ήδη με καμάρι. Αν θες να ακολουθήσεις το παράδειγμά τους, δες με ποιους τρόπους μπορείς να φορέσεις ένα σατέν ύφασμα, προκειμένου το αποτέλεσμα να μην είναι καθόλου boring.

Με λευκό t-shirt, όπως οι τελευταίες τάσεις ορίζουν

Σε nude απόχρωση -για τους fan της minimal αισθητικής- με ψηλά πέδιλα

Με τα λευκά αθλητικά σου για athleisure διάθεση και άνεση

Με τη mini εκδοχή του για τις μέρες που ο υδράργυρος είναι στα ύψη ή με ένα ζευγάρι πέδιλα για βραδινές εμφανίσεις