Η νέα τάση στα πέδιλα κυκλοφόρησε πρώτη στα Zara - Εκκεντρικό το καλοκαίρι του 2020

Θα το φορέσεις;

Η νέα τάση στα πέδιλα κυκλοφόρησε πρώτη στα Zara - Εκκεντρικό το καλοκαίρι του 2020

Εκκεντρική θα είναι, όπως φαίνεται, η νέα μόδα στα πέδιλα για το καλοκαίρι 2020 αφού τα πρώτα κομμάτια κυκλοφόρησαν ήδη σε όλα τα καταστήματα Zara. Εσύ θα την δοκιμάσεις αυτή την τάση;

Τα καταστήματα Zara συνηθίζουν να φέρνουν στην Ελλάδα τάσεις που είναι πρώτες στο εξωτερικό, κι όπως φαίνεται αυτή θα είναι ακόμα μια. Ξεχάστε τα κλασικά πέδιλα που έχουμε συνηθίσει να φοράμε τόσα χρόνια. Την θέση τους παίρνουν δερμάτινα μεν, αλλά σε εκκεντρικές αποχρώσεις, δε, τύπου χακί στο χρώμα της φράουλας και τα σχετικά.

ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ MULE ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ SOFT ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΕΝΗ ΜΥΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

45,95 EUR

ΤΑΜΠΑ - 2342/510

Δερμάτινο mule με τακούνι, διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα: χακί, ταμπά και στο χρώμα της φράουλας. Εξωτερικό μέρος από δέρμα soft. Τακούνι με επένδυση. Τετραγωνισμένη μύτη.

zara πέδιλα

Zara πέδιλα νέα τάση

Ύψος τακουνιού 8,2 cm

JOIN LIFE
Care for planet: Δέρμα κατεργασμένο με τη χρήση πιο βιώσιμων πρακτικών.
Αυτά τα προϊόντα έχουν κατασκευαστεί σε πιστοποιημένα βυρσοδεψεία Leather Working Group, χρησιμοποιώντας ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες που μειώνουν την κατανάλωση νερού.

Μάλιστα, αυτό το νέο trend μπορείς να το φορέσεις και με το φόρεμα σαλοπέτα που κάνει θραύση στα Zara.

Κάποιες ακόμα τάσεις στα παπούτσια για το καλοκαίρι του 2020 εκτός από αυτήν που σας παρουσιάσαμε στα Zara

Η μόδα της Άνοιξης και του Καλοκαιριού 2020 είναι επηρεασμένη από τη δεκαετία των 70’s. Μια εποχή όπου η disco είχε την τιμητική της. Επομένως, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις τάσεις τα παπούτσια τύπου πλατφόρμας.

Είτε πρόκειται για τακούνια ή για φλατ πλατφόρμες, το αποτέλεσμα είναι εξίσου εντυπωσιακό. Η βασική διαφορά των δυο είναι πως τα flatforms στερούνται της κλίσης του ποδιού κι έτσι είναι πιο ξεκούραστα και άνετα. Από εκεί και πέρα, και τα δυο έχουν την ικανότητα να προσθέτουν πόντους στο ανάστημα μας, κάνοντας μας εντυπωσιακές.

Τέλος, τα σαμπό, γνωστά και ως τσόκαρα, θα φορεθούν επίσης πολύ αυτή την περίοδο. Αν και πρόκειται για ένα ιδιαίτερο στυλ παπουτσιού, δεν παύει να αποτελεί μια όμορφη πρόταση για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι.

Αν και γενικότερα οι μπότες δεν είναι συνηθισμένες κατά τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες, τα τελευταία χρόνια οι κορυφαίοι σχεδιαστές τις τοποθετούν στις κορυφαίες θέσεις των τάσεων, ακόμη και γι’ αυτή τη ζεστή σεζόν.

Κι αν μιλάμε για τις μπότες πάνω από το γόνατο, τότε ο λόγος είναι η σαγηνευτική τους όψη. Άλλωστε συνδυάζονται εκπληκτικά με τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά ρούχα. Σκεφτείτε για παράδειγμα να τις φορέσετε με ένα πολύ κοντό σορτς ή μια μίνι φούστα. Το αποτέλεσμα θα είναι εκθαμβωτικό!

Οι witch boots, όπως είναι διεθνώς γνωστές, θα αποτελέσουν top shoe trend φέτος.

Μπορεί εκ πρώτης όψεως να θυμίζουν τα βικτωριανά μποτάκια, είναι όμως ελαφρώς διαφοροποιημένα.

Σε ανοιχτά χρώματα, αλλά και μεταλλικές αποχρώσεις τα μυτερά αυτά παπούτσια με κορδόνια, θα ολοκληρώσουν τα ανοιξιάτικα, αλλά και τα καλοκαιρινά ντυσίματα μας με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο.