Αν είσαι τολμηρή πρέπει να φορέσεις τα πέδιλα της Φαίης Σκορδά - Έδειχναν τα πόδια της «γυμνά»

Θα τα βρεις στα Zara

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αν είσαι τολμηρή πρέπει να φορέσεις τα πέδιλα της Φαίης Σκορδά - Έδειχναν τα πόδια της «γυμνά»

Τα πέδιλα που φόρεσε η Φαίη Σκορδά και έδειχναν τα πόδια της να φαίνονται σαν «γυμνά» θα τα βρεις στα Zara. Αν είσαι τολμηρή στις εκκεντρικές εμφανίσεις, τότε πρέπει να τα φορέσεις σε κάποια βραδινή σου έξοδο και σίγουρα θα κάνεις πολλά μάτια να πέσουν πάνω σου.

Η παρουσιάστρια καθημερινά στην εκπομπή της στον ΑΝΤ1 κάνει νέους συνδυασμούς και φορά όλα τα trends που βγαίνουν κατά καιρούς στο χώρο της μόδας. Συνήθως επιλέγει φωτεινά χρώματα, και κοψίματα που κολακεύουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Πριν από λίγες ημέρες, η Φαίη Σκορδά επέλεξε να φορέσει ένα total κίτρινο look, ένα χρώμα που είναι must της σεζόν. Ανάλογα τα κοσμήματα και τα παπούτσια μπορεί να φορεθεί το σύνολο της από το πρωί έως και το βράδυ. Επίσης, το συγκεκριμένο χρώμα, ταιριάζει σε όλες, αφού αναδεικνύει όλες τις επιδερμίδες και κάθε χρώμα μαλλιών.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια η οποία το τελευταίο διάστημα διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της αφού είναι σε σχέση, επέλεξε να φορέσει μια δημιουργία από την εταιρεία Desiree Fashion, ένα κίτρινο neon Jumpsuit. Το συνδύασε με ψηλοτάκουνα mules, τετράγωνα μπροστά, Zara.

Πότε ήρθαν στην μόδα τα mules και πως να τα φορέσεις

Τα mule loafers έκαναν την δυναμική εμφάνιση τους για πρώτη φορά τον χειμώνα του 2018, με την Gucci να τα αποθεώνει ως το απόλυτο πρωταγωνιστή στο street style, ενώ σήμερα έφτασαν έως την high street αγορά που σταθερά και δυναμικά μας τα προτείνει για φέτος το καλοκαίρι.

Τον χειμώνα εκείνης της χρονιλας φορέθηκαν πολύ με το εσωτερικό τους να είναι καλυμμένο με γούνα, με την αλλαγή της σεζόν όμως και την απήχηση του εν λόγω trend να αποκτά διαστάσεις χιονοστιβάδας, τα mules κυκλοφορούν πια σε πολλές και διαφορετικές versions. Από minimal μαύρα, έως πολύχρωμα γεμάτα κεντήματα με ανατολίτικο αέρα, στρογγυλή ή πιο pointed μύτη, δέρμα ή σατέν, οι επιλογές είναι απεριόριστες.

Τα mules ταιριάζουν άψογα με τζιν παντελόνι σε στενή γραμμή, φούστες και φορέματα.