Stradivarius: Θα πάθεις πλάκα με αυτή την φούστα - Έχει όψη δέρματος και θυμίζει παρεό

Κοστίζει μόνο 20 ευρώ

Stradivarius: Θα πάθεις πλάκα με αυτή την φούστα - Έχει όψη δέρματος και θυμίζει παρεό

Όταν δεις αυτή την φούστα από τα Stradivarius θα «τρελαθείς». Θα την βρεις σε όλα τα καταστήματα και θα πάθεις πλάκα καθώς έχει όψη δέρματος και θυμίζει παρεό λόγω του στιλ της. Μάλιστα, έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε δυο διαφορετικά χρώματα.

Αν θέλεις μια φούστα που να είναι διαφορετική από όλες τις άλλες, τότε η συγκεκριμένη θα σε βοηθήσει να πετύχει το στόχο σου. Μπορείς να την φορέσεις το πρωί με sneakers, αλλά και το βράδυ με μποτάκια και τα κατάλληλα αξεσουάρ που θα κάνουν τους πάντες να σε κοιτάνε.

Οι φούστες παρεό ήρθαν δυναμικά στην μόδα το καλοκαίρι του 2018 και βλέπουμε πλέον να φοριέται τόσο τη θερινή περίοδο όσο και την χειμερινή.

Στα Stradivarius σου βρήκα την φούστα παρεό που θα αγαπήσεις. Είναι σε όψη δέρματος και κοστίζει μόνο 19,99 ευρώ. Θα την βρεις σε χρώμα μπεζ και μπορντό - μπεζ.

Stradivarius ρούχα

Δερμάτινη φούστα

Αν από την άλλη αν δεν σου αρέσουν οι φούστες και θέλεις φόρεμα, Αυτό κάνει πάταγο και θα το φορέσεις Άνοιξη και καλοκαίρι

Stradivarius: Με αυτή την πλισέ τούλινη φούστα θα είσαι σαν πριγκίπισσα άλλης εποχής

Με αυτή την πλισέ τούλινη φούστα από τα Stradivarius θα είσαι σαν πριγκίπισσα άλλης εποχής! Μπορείς να την κάνεις δικιά σου με μόνο 15 ευρώ!

Οι τούλινες φούστες είναι ό,τι πιο γλυκό και ρομαντικό μπορείς να επιλέξεις για ένα κομψό ντύσιμο. Μπορεί να θεωρείς πώς πρέπει να αφήσεις το ροζ πίσω στα παιδικά σου χρόνια, είναι κάποιες επιλογές όμως που σου επιτρέπουν να το φορέσεις ακόμα και τώρα.

Όπως για παράδειγμα αυτή η τούλινη φούστα. Τόσο όμορφη και αέρινη που με τον σωστό συνδυασμό θα δείχνεις σαν την πριγκίπισσα του παραμυθιού που έχει βγει από άλλη εποχή.

Είτε με ένα απλό ντύσιμο, είτε ακόμα και με ένα καλό ντύσιμο φορώντας της μπορείς να εντυπωσιάσεις.

Μπορείς να τη συνδυάσεις με αυτά τα υπέροχα μποτάκια!

Stradivarius φούστες

Θα την βρεις εδώ και κοστίζει μόνο 15.99