Η Μελίνα Ασλανίδου φόρεσε τις παγιέτες αλλιώς - Η ροζ ολόσωμη φόρμα μαγνήτισε τα βλέμματα

Βγάλε επιτέλους τις παγιέτες από τη ντουλάπα σου... δεν είναι μόνο για τις γιορτές!

Η Μελίνα Ασλανίδου φόρεσε τις παγιέτες αλλιώς - Η ροζ ολόσωμη φόρμα μαγνήτισε τα βλέμματα

Η Μελίνα Ασλανίδου με ροζ ολόσωμη φόρμα μαγνήτισε τα βλέμματα, αφού φόρεσε τις παγιέτες αλλιώς και σίγουρα έχεις ένα παρόμοιο κομμάτι στη ντουλάπα σου. Κάνε copy the look και δεν θα χάσεις, μιας και τα luxurious κομμάτια δεν είναι μόνο για τις γιορτές.

Η τραγουδίστρια το ξέρει καλά και συνδύασε την ολόσωμη φόρμα της με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο. Ξέφυγε από τα συνηθισμένα μαύρα, χρυσά και ασημί κομμάτια και τόλμησε να βάλει jumpsuit σε ροζ χρώμα. Μπορεί να ακούγεται περίεργο και εκκεντρικό, αλλά από εμάς πήρε πολύ χαλαρά το 10άρι.

Η Μελίνα Ασλανίδου, έκανε πρεμιέρα την ημέρα των ερωτευμένων, μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε ένα σχήμα που από την πρώτη στιγμή βγήκε sold out! Η ίδια έκλεψε τις εντυπώσεις και μετά τα tshirts, για τα οποία ήδη σου γράψαμε, έδωσε και άλλη διάσταση και στην παγιέτα. Μπράβο για την τόλμη αλλά και το στιλ της μιας και αυτό ή το έχεις ή.... όχι! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Πώς να φορέσεις τις παγιέτες από το πρωί με στιλ σαν την Μελίνα Ασλανίδου

Basic rules

  • Πριν ξεκινήσετε να δημιουργείτε το σύνολό σας, θα πρέπει πάντα να έχετε στο μυαλό σας ότι πρόκειται για ημέρα και το ύφος των ρούχων πρέπει να είναι χαλαρό, ανέμελο -και όχι στημένο και «βαρύ». Επειδή από μόνη της η παγιέτα είναι ένα έντονο στοιχείο, τα υπόλοιπα κομμάτια φροντίστε να είναι λιτά και basic, όπως ένα τζιν, ένα πουλόβερ, ένα φούτερ ή ένα t-shirt για να υπάρχει ισορροπία.
  • Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα παπούτσια που θα επιλέξετε για αυτό ξεχάστε τις αγαπημένες σας γόβες ή τα ψηλοτάκουνα πέδιλά σας, γιατί σε συνδυασμό με την παγιέτα θα παραπέμπουν απευθείας σε βραδινό outfit. Επομένως, κινηθείτε σε sneakers, αρβυλάκια, loafers και μπότες φλατ ή με χαμηλό τακούνι.
  • Καλό θα ήταν να επιλέγετε loose χαλαρές γραμμές για το πάνω ή το κάτω μέρος του συνόλου σας. Για παράδειγμα, μία στενή φούστα με παγιέτες συνδυάστε την με ένα oversized πουκάμισο ή φούτερ, ενώ αντίστροφα ένα mom fit jean με ένα πιο εφαρμοστό αστραφτερό μπλουζάκι.
  • Μην προσπαθείτε να κάνετε συνδυασμούς με πολλά μαζί, διότι το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό. Το μόνο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι φορέσετε ρούχα στο ίδιο ακριβώς χρώμα, τα οποία σαν σύνολο μοιάζουν με σετ, όμως και πάλι είναι προτιμότερο να τα αφήσετε για το βράδυ.
  • Μην κάνετε υπερβολές και να θυμάστε πως οι παγιέτες λειτουργούν σαν κόσμημα, επομένως δε χρειάζεται να φορτώνεστε με «βαριά» σκουλαρίκια ή κολιέ ειδικά αν έχετε επιλέξει κάποιο top ή φόρεμα, δηλαδή αξεσουάρ, που είναι πολύ κοντά στο πρόσωπό σας.