Μποτάκι στα Bershka έπεσε 78% κάτω στην τιμή - Τώρα ξεπουλάει σαν τρελό

Κοστίζει μόνο 7,99 ευρώ

Μποτάκι στα Bershka έπεσε 78% κάτω στην τιμή - Τώρα ξεπουλάει σαν τρελό

Μια συγκλονιστική προσφορά υπάρχει αυτές τις μέρες στα καταστήματα Bershka κι έχει προκληθεί πανικός αφού ένα μποτάκι έπεσε 78% κάτω από την αρχική του τιμή! Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Ότι τώρα κοστίζει 7,99€ και ξεπουλάει σαν τρελό!

Είναι έξυπνες όλες γι αυτό ακολούθησε τα βήματά τους! Μπορεί αυτό το μποτάκι να είναι χειμερινό αλλά.. επενδύουν για να έχουν! Λένε από μέσα τους "θα το πάρω τώρα που είναι πραγματικά σε εξευτελιστική τιμή και θα το κρατήσω και για του χρόνου τον χειμώνα".

Να τονιστεί, όμως, πως τα μποτάκια πλέον είναι τις μόδας να φοριούνται και το καλοκαίρι με μίνι φούστες και φορέματα οπότε μπορείς να το φορέσεις και σε λίγους μήνες από τώρα! Είναι τόσο glam που θα τραβήξεις σίγουρα τα βλέμματα!

Μεταλλιζέ μποτίνια με τακούνι

ΑΝΑΦ. 5954/031/092

Ύψος τακουνιού: 9 cm

Από 35.99€ τώρα μόνο 7.99 €

Bershka εκπτώσεις προσφορές

Bershka μποτάκια

Bershka συλλογή 2020

Ωστόσο, να ξέρεις πως υπάρχει ακόμα ένα παπούτσι που ξεπουλάει σαν τρελό αυτή την περίοδο στην αγορά αλλά είναι από τα καταστήματα Zara και τη νέα τους συλλογή για το καλοκαίρι 2020! Αν δεν το έχει στη ντουλάπα σου θα θεωρηθείς out of fashion! Δες το εδώ!

Πώς να φορέσεις τα μποτάκια από τα Bershka το καλοκαίρι

  • Με μίνι φούστα

Ο ιδανικός συνδυασμός για νέες κοπέλες που θέλουν να αναδείξουν τα πόδια τους. Φόρεσε λοιπόν μποτάκια με στράς ή έντονο σχέδιο με μια casual φούστα, υφασμάτινη ή τζιν.

  • Με μάξι φούστα

Όταν συνδυάσεις μία μάξι φούστα με μποτάκια αστραγάλου, αμέσως το ντύσιμό σου μετατρέπεται σε casual και άνετο.

  • Με τζιν σορτς

Φοριέται χειμώνα, καλοκαίρι και αν το συνδυάσεις με τα χαμηλά σου μποτάκια τότε πετυχαίνεις το απόλυτο casual look.

  • Με μίνι φόρεμα

Ένα μίνι φόρεμα ταιριάζει πάρα πολύ με μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο, ενώ κάνει τα πόδια σου να φαίνονται μακρύτερα και εξασφαλίζει τέλεια ισορροπία με στιλ και άνεση.

TAGS