Παρέδωσε μαθήματα η Ζέτα Μακρυπούλια - Με μαύρη γούνα, χωρίς τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Πού βρέθηκε και με ποιον

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παρέδωσε μαθήματα η Ζέτα Μακρυπούλια - Με μαύρη γούνα, χωρίς τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Παρέδωσε μαθήματα στιλ η Ζέτα Μακρυπούλια, φορώντας υπέρλαμπρη μαύρη γούνα! Δείτε πού βρέθηκε χωρίς τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν. Άλλωστε η ίδια, διανύει την καλύτερη της χρονιά επαγγελματικά και προσωπικά.

Η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ στον ΑΝΤ1, πήγε στο Christmas Theatre για να παρακολουθήσει την πρεμιέρα του Φαντάσματος της Όπερας. Αν και από το πλευρό της έλειπε ο αγαπημένος της, Μιχάλης Χατζηγιάννης, εκείνη δε πτοήθηκε και πόζαρε με τον Αποστόλη Τότσικα.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και σας έχουμε αποκλειστικά στιγμιότυπα. Να τονίσουμε βέβαια, ότι η Ζέτα πήρε χαλαρά το 10άρι από εμάς με την μαύρη γούνα της, κυρίως γιατί την είχε συνδυάσει με ρούχα σε πιο casual vibes, δίνοντας έτσι το απαραίτητο glam κομψότητας. Μην ξεχνάμε ότι εκείνη μπορεί να αγαπάει τα τζιν, αλλά πήγε και σε πρεμιέρα! Βέβαια για να είμαστε σωστοί, έκανε πρόσφατα grande εμφάνιση και της δώσαμε Όσκαρ κομψότητας. Δείτε εδώ τι υπέρτατο φόρεσε...

Ιδού οι σχετικές φωτογραφίες:

Μακρυπούλια φάντασμα της όπερας
Μακρυπούλια εμφάνιση χωρίς τον Χατζηγιάννη

Που είχαν βρεθεί μαζί Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης και παρέδωσαν μαθήματα στιλ.. χωρίς γούνα

Καρέ καρέ η έξοδος που έκαναν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης! Τα ήπιανε μέχρι το πρωί και η ίδια δεν τον άφησε στιγμή από τα χέρια της. Τα πειράγματα του ζευγαριού και τα πιασίματα στο πρόσωπο μπροστά στον φακό.

Οι δυο τους, βρέθηκαν στο Άλσος, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Με άψογο λουκ, ντυμένοι στα μαύρα από πάνω μέχρι κάτω, χαλάρωσαν σε ένα σπάνιο date night! O φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν φυσικά εκεί.

Στις αποκλειστικές μας φωτογραφίες, Ζέτα και Μιχάλης φαίνονται τρελά ερωτευμένοι. Όλο το βράδυ εκείνη του ψιθύριζε λόγια αγάπης και ο τραγουδιστής την κοίταγε μέσα στα μάτια. Όπως θα δείτε στα σχετικά καρέ, η Ζέτα Μακρυπούλια δεν τον άφησε στιγμή από τα χέρια της, αφού ή τον κρατούσε αγκαλιά ή τον χάιδευε τρυφερα στο πρόσωπο. Ιδού οι σχετικές φωτογραφίες:

Ζέτα Μακρυπούλια έξοδοςΖέτα Μακρυπούλια  Μιχάλης ΧατζηγιάννηςΖέτα Μακρυπούλια  Μιχάλης Χατζηγιάννης ΆλσοςΖέτα Μακρυπούλια  Μιχάλης Χατζηγιάννης ραντεβού

Να θυμίσουμε βέβαια ότι οι δυο τους πρόσφατα πήγαν και στα χιόνια! Έχετε δει τις φωτογραφίες τους που έκαναν πάταγο;