«Σπάει» ταμεία το καμπάνα παντελόνι της Μελίνας Ασλανίδου - Σε αδυνατίζει αμέσως

Σε κάνει να φαίνεσαι μισή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Σπάει» ταμεία το καμπάνα παντελόνι της Μελίνας Ασλανίδου - Σε αδυνατίζει αμέσως

Είδαμε το καμπάνα παντελόνι της Μελίνας Ασλανίδου και καταλάβαμε γιατί «σπάει» ταμεία! Σε αδυνατίζει αμέσως και το μαύρο χρώμα πάει σε όλες, δεν παίζει να μην έχεις ένα παρόμοιο στη ντουλάπα σου. Είναι hot trend για φέτος άλλωστε τα παντελόνια αυτού του στιλ...

Η αγαπημένη τραγουδίστρια το ξέρει καλά και φόρεσε wide leg παντελόνι σε μαύρο, σε πρόσφατη εμφάνισή της. Το κοινό δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της και ακόμα και αν δεν έχεις τις αναλογίες της, το συγκεκριμένο κόψιμο σε αδυνατίζει αμέσως.

Εμείς, έχουμε αναφέρει πολλές φορές την αγάπη μας για τα παντελόνια καμπάνα (Δες εδώ παρόμοια από τα Zara) και αν είσαι curvy κορίτσι, μας καταλαβαίνεις! Για την ιστορία, να πούμε ότι η Μελίνα Ασλανίδου το συνδύασε με λευκό τοπ με λεπτομέρεια από κρόσια στους ώμους. Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Tips για να φορέσεις σωστά ένα παντελόνι καμπάνα όπως κάνει η Μελίνα Ασλανίδου και να σπάσεις κι εσύ... ταμεία

  • Φρόντισε το παντελόνι που θα αγοράσεις να είναι μακρύ, τόσο όσο να κρύβει τα ψηλοτάκουνα παπούτσια σου. Δεν δείχνει καθόλου κομψό όταν είναι σχετικά κοντό και φουσκώνει γύρω από τα πόδια σου. Επιπλέον, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείχνεις πιο ψηλή, χωρίς να καταβάλεις υπερβολική προσπάθεια.
  • Τα φαρδιά κομμάτια δείχνουν πιο εντυπωσιακά όταν φοράμε μια ζώνη, για να τονίσουμε περισσότερο την μέση μας. Για να το κάνεις όμως αυτό θα πρέπει να έχεις φορέσει και την ανάλογη μπλούζα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η ιδανική μπλούζα που μπορείς να φορέσεις είναι κάποια εφαρμοστή και μάλιστα από λεπτό ύφασμα.
  • Παρά το γεγονός ότι ένα εφαρμοστό μπλουζάκι ή ακόμη και ένα crop top είναι ο πιο κολακευτικός τρόπος για να φορέσεις τις καμπάνες, έχεις πάντα την επιλογή να τις συνδυάσεις με κοντά φορέματα και από πάνω μια πουκαμίσα ή και μόνο με ένα oversized πουκάμισο και μια λεπτή ζώνη στην μέση. Αυτή είναι μια εξαιρετική πρόταση και για τις βραδινές σου εξόδους.