Το μαύρο φόρεμα της Ελένης Χατζίδου σε ανεβάζει level - Πάρ'το με 29 ευρώ και «έφυγες»

Φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ

Το μαύρο φόρεμα της Ελένης Χατζίδου σε ανεβάζει level - Πάρ'το με 29 ευρώ και «έφυγες»

Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο, αλλά το μαύρο φόρεμα της Ελένης Χατζίδου θα σε ανεβάσει level και ας είναι κλασσικό. Πάρ'το με 29 ευρώ και «έφυγες» για παντού μιας και είναι all day chic το συγκεκριμένο κομμάτι. Το φοράς και στο γραφείο, το φοράς και στο ποτό!

Η τραγουδίστρια έχει επανέλθει πλήρως στα κιλά της, μετά την γέννηση της μικρής Μελίτας - Δήμητρας και τα looks της έχουν πάρει φωτιά. Η ίδια, πόζαρε πριν λίγο καιρό με ένα πολύ ιδιαίτερο μαύρο φόρεμα, με λεπτομέρεια με βολάν στους ώμους.

Το ψάξαμε και το εντοπίσαμε με μόλις 29 ευρώ, αλλά να ξέρεις από τώρα πως έχουν μείνει λίγα κομμάτια και ίσα που το προλαβαίνεις. Αν πάλι είσαι του πιο grande, έχει βάλει και μια υπέρτατη τουαλέτα σε nude και στην έχουμε δείξει εδώ. Το μόνο σίγουρο είναι πως ακόμα και με ένα basic κομμάτι, η Ελένη Χατζίδου έχει στιλ! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Ελένη Χατζίδου μαύρο φόρεμα

Πώς να φορέσεις σωστά το μαύρο φόρεμα της Ελένης Χατζίδου και να ανέβεις level

Στα φορέματα το βολάν το βλέπουμε σε πολλές διαφορετικές εκδοχές. Για επίσημο ντύσιμο, σε μια ιδιαίτερη περίσταση μπορείς να διαλέξεις ένα mini μονόχρωμο φόρεμα σε φαρδιά γραμμή, δίνοντας έμφαση στο μπούστο με το βολάν, το οποίο είναι απλό, αλλά και όσο chic χρειάζεται. Αν θέλεις να κινηθείς σε κάτι πιο απλό μπορείς να διαλέξεις ένα φόρεμα με ένα χαλαρό τελείωμα με βολάν, το οποίο μπορείς να το βάλεις από το πρωί ως το βράδυ.

Ακόμα και για τη βόλτα όμως ή την παραλία θα βρεις πολύ όμορφα φορέματα με λεπτομέρειες με βολάν στο τελείωμα ή τα μανίκια. Συνδυάζεται με την δαντέλα, χωρίς να δείχνει υπερβολικό και φυσικά μπορείς να το φορέσεις σε όλες σου τις καθημερινές εμφανίσεις με flat ή ψηλοτάκουνα πέδιλα.