Όλα τα latest trends της σεζόν στα H&M - 2+1 midi φούστες που ξεπουλάνε σαν «τρελές»

Εσύ ακόμη να τις αποκτήσεις;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Όλα τα latest trends της σεζόν στα H&M - 2+1 midi φούστες που ξεπουλάνε σαν «τρελές»

Σαν «τρελές» ξεπουλάνε οι 2+1 φούστες που σου βρήκα σε όλα τα καταστήματα των H&M. Τόσο όπως είπα στα καταστήματα, όσο και στη διαδικτυακή τους σελίδα, θα βρεις και όλα τα latest trends της σεζόν που θα δεις να κυκλοφορούν παντού στους δρόμους.

Εγώ κάνοντας μια αναζήτηση, και γνωρίζοντας πως ένα από τα αγαπημένα κομμάτια των γυναικών είναι οι φούστες, σου βρήκα τρεις που κάνουν θραύση και «σπάνε» τα ταμεία. Βρίσκονται στα must have της φετινής σεζόν και πρέπει να τις αποκτήσεις. Ή τουλάχιστον μια από αυτές.

Η πρώτη που σου βρήκα είναι με floran print και βγαίνει σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα αλλά και σχέδια. Δένει στη μέση, δίνοντας ωραίο σχήμα στην περιφέρεια και είναι αέρινη, κρύβοντας τυχόν ατέλειες που δεν θέλεις εσύ να φαίνονται στο σώμα σου. Συνδύασε τη με ένα t-shirt και είσαι έτοιμη.

Bell-shaped skirt

H&M ρούχα

Η δεύτερη είναι τζιν και σε ίσια γραμμή. Είναι η κλασική ωστόσο, φούστα που δεν φεύγει από την μόδα. Στο πάνω μέρος όπου κλείνει μοιάζει με τζιν παντελόνι. Στη μέση της έχει σκίσιμο και είναι άκρως θηλυκή.

Calf-length denim skirt

H&M φούστες

Η τρίτη είναι επίσης τζιν ωστόσο είναι σε Άλφα γραμμή. Δένει στη μέση με ζώνη και θυμίζει πουγκί. Επίσης, κρύβει τυχόν ατέλειες στο σώμα σου που δεν θέλεις να φαίνονται.

A-line denim skirt

H&M latest trends

Και οι τρεις πάντως φούστες ταιριάζουν άψογα με αυτά τα κίτρινα μποτάκια. Είναι τύπου κάλτσα και κυκλοφορούν στη συλλογή των καταστημάτων H&M! Έχουν δημιουργήσει μεγάλο σάλο αφού καθημερινά επικρατούν τεράστιες ουρές στα μαγαζιά μόνο και μόνο γι'αυτά. Φορώντας από πάνω ένα απλό t-shirt δημιουργείς τέλειους συνδυασμούς για το πρωί μέχρι και το βράδυ.

TAGS