Το τζιν παντελόνι «σακούλα» στις νέες αφίξεις του Stradivarius - Πρόκειται να «φας» κόλλημα

Έχει μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το τζιν παντελόνι «σακούλα» στις νέες αφίξεις του Stradivarius - Πρόκειται να «φας» κόλλημα

Κόλλημα θα «φας» με αυτό το τζιν παντελόνι που έρχεται στις νέες αφίξεις των καταστημάτων Stradivarius. Είναι στο trend που κυκλοφορεί παντού τον τελευταίο χρόνο. Ο λόγος για το στιλ παντελονιού «σακούλα» ή όπως είναι γνωστός και στο εξωτερικό «paperbag».

Τα λεγόμενα paper bag έχουν ιδιαίτερο σχέδιο που διαθέτει ένα κομψό σούρωμα στη μέση σε συνδυασμό με κάποια ζώνη, και έχουν προκαλέσει φρενίτιδα.

Εμείς κάνοντας scroll στην διαδικτυακή πλατφόρμα των Stradivarius, και συγκεκριμένα στις νέες αφίξεις, σου βρήκαμε το συγκεκριμένο παντελόνι, στο ίδιο σχέδιο στο πιο κλασικό χρώμα και ύφασμα, το denim τζιν. To στιλ του είναι μοναδικό και πρόκειται να το λατρέψεις, αν είσαι και λίγο extreme.

Πρόκειται λοιπόν για το τζιν παντελόνι «σακούλα» ή «paperbag» που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον φέτος την Άνοιξη. Είναι σε στιλ καμπάνα, ενώ στην μέση έχει σχέδιο ξεφτισμένου.

Τζιν paperbag - 29,99 €

Stradivarius παντελόνι paperbag

Αν θες να δώσει περισσότερο στιλ στην εμφάνιση σου, συνδύασε το με αυτό το μπλουζάκι που συγκαταλέγεται στα hot trends της σεζόν.

Stradivarius: Το τζιν παντελόνι τύπου "σακούλα' που θα αγαπήσεις

Αυτό το τζιν παντελόνι τύπου "σακούλα" από τα Stradivarius θα το αγαπήσεις. Φτάνει μέχρι τη μέση του σώματος και συνδυάζεται με όλα τα top.

Αν είσαι και εσύ από τις γυναίκες που θέλουν να έχουν στην ντουλάπα τους μόνο παντελόνια που δεν μοιάζουν με τα κλασσικά που κυκλοφορούν, τότε σου βρήκαμε το ιδανικό.

Κάνοντας scroll στο διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius "πέσαμε" πάνω στο πιο hot παντελόνι της αγοράς. Πρόκειται για το τζιν paper bag, το οποίο φτάνει έως και την μέση σε denim ανοιχτό χρώμα. Αγόρασε το μόνο με 25,99 ευρώ.

Ο συγκεκριμένος τύπος παντελονιού ταιριάζει με ότι top θελήσεις. Ακόμη και με αυτό το χουχουλιάρικο πουλόβερ.

Τζιν παντελόνι

Paper bag

Τι είναι όμως τα paper bag παντελόνια;

Παρόλο που το κόψιμο και το σχέδιό τους φαίνεται περίεργο, τα συγκεκριμένα παντελόνια είναι εξαιρετικά κολακευτικά για τη σιλουέτα αφού κρύβουν τα χαμηλά σημεία της κοιλιάς και τραβούν την προσοχή στην τονισμένη μέση. Το ψηλόμεσο και πιο χαλαρό κόψιμο στο κάτω μέρος του παντελονιού δίνει την ψευδαίσθηση μίας πιο μακριάς και κομψής σιλουέτας, ιδιαίτερα στην cropped εκδοχή του.

Stradivarius ρούχα