Το jacket της Αθηνάς Οικονομάκου είναι μόνο για τολμηρές - Έχει το πιο δύσκολο χρώμα, σχεδόν καμία δεν το φοράει

Αυτή η τάση είναι για λίγες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το jacket της Αθηνάς Οικονομάκου είναι μόνο για τολμηρές - Έχει το πιο δύσκολο χρώμα, σχεδόν καμία δεν το φοράει

Το jacket της Αθηνάς Οικονομάκου είναι μόνο για τολμηρές μιας και έχει το πιο δύσκολο χρώμα! Σχεδόν καμία δεν το φοράει αλλά εκείνη έκανε όχι μόνο την ανατροπή και το επέλεξε, αλλά πήρε και άριστα από εμάς για τον πώς το συνδύασε.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι μιλάμε για τις κορυφαίες fashionistas, οπότε δεν θα μπορούσε να μην έχει κάνει top στιλιστικό συνδυασμό. Η ηθοποιός, τόλμησε και φόρεσε δερμάτινο jacket σε μοβ μελιτζανί, και μάλιστα το έκανε και πολύ σωστά.

Πρόκειται για ένα από τα top χρώματα της σεζόν, αλλά είναι δύσκολο να συνδυαστεί και να σε αναδείξει, οπότε λίγες το φοράνε. Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε κίνηση ματ και ομολογούμε πώς έκανε άψογη αντίθεση με τα ανοιχτά μαλλιά της. Αν κι εσύ είσαι ξανθιά μην το φοβηθείς, θα σου πάει σίγουρα. Αν βέβαια δεν είσαι και τόσο... θερμή στην ιδέα, δες εδώ και ένα αλλο υπέροχο πανωφόρι που έβαλε!

Ιδού η σχετική ανάρτηση:

Πώς να φορέσεις το πιο δύσκολο χρώμα - Πάρε ιδέα από το jacket της Αθηνάς Οικονομάκου

Μπορεί το σκούρο μοβ να έχει συνδυαστεί με το goth look και την underground φιλοσοφία, όμως καθώς φέτος αναδείχτηκε σε "χρώμα της χρονιάς", πλέον προσαρμόστηκε σε όλα στιλ. Από μποέμ, ρομαντικό, αυστηρό office wear μέχρο casual και sexy, αναζητήστε την εκδοχή που σας αντιπροσωπεύει και εντυπωσιάστε τους γύρω σας.

Ας δούμε, όμως, τα κομμάτια-πρωταγωνιστές που είδαμε να κυριαρχούν στις πασαρέλες και τα street style looks για να αντλήσετε έμπνευση για τα δικά σας αγαπημένα.

  • Ένας από τους πιο σίγουρους τρόπους να το εντάξετε στην γκαρνταρόμπα σας είναι ένα φόρεμα, ένα κομμάτι που δε χρειάζεται πολλή σκέψη.
  • Όπως αναφέραμε νωρίτερα, ταιριάζει φανταστικά με το navy blue χρώμα, άρα και με τα jean σας.
  • Ένα παλτό σ' αυτό το χρώμα μπορεί να δώσει ένταση σε κάθε σας εμφάνιση.
  • Τα παπούτσια και ειδικά τα στενά μποτάκια-κάλτσα (sock boots) φαίνονται υπέροχα αλλά και κάπως εκκεντρικά, γι' αυτό χρειάζεται προσοχή στο υπόλοιπο σύνολο.
  • Επιλέξτε ένα κομμάτι για το κάτω μέρος του σώματος σ' αυτή την απόχρωση και συνδυάστε το μ' ένα απλό, λευκό T-shirt ή πουκάμισο.
  • Τα κουστούμια και τα total monochrome σύνολα δείχνουν ιδιαίτερα κομψά!