Το παντελόνι της Τατιάνας Στεφανίδου μοιάζει με φόρμα αλλά δεν είναι - Το trend ήρθε για να μείνει

Ούτε μαύρο ούτε άσπρο σε χρώμα! Θα το τολμούσες;

Το παντελόνι της Τατιάνας Στεφανίδου μοιάζει με φόρμα αλλά δεν είναι - Το trend ήρθε για να μείνει

Το παντελόνι της Τατιάνας Στεφανίδου μπορεί να μοιάζει με φόρμα αλλά δεν είναι! Αυτό το trend ήρθε για να μείνει και αν είσαι γνήσια fashionista, σίγουρα το έχεις υιοθετήσει ήδη. Αν πάλι όχι σπεύσε γιατί σε λίγο δεν τα βρίσκεις στα μαγαζιά.

Έχουν ξεπουλήσει τα περισσότερα σχέδια και η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ για μια ακόμα φορά υιοθέτησε το trend πρώτη. Η Τατιάνα Στεφανίδου, φόρεσε το ριγέ παντελόνι της σε μαύρο με λευκή ρίγα με ένα σούπερ στιλάτο πουκάμισο σε λευκό χρώμα.

Εμείς εντοπίσαμε την εν λόγω λεπτομέρεια και αμέσως αναγνωρίσαμε το πιο hot trend για το 2020, το athleisure! Οι βιτρίνες έχουν γεμίσει με τέτοια ρούχα και μπορείς να τα βρεις σε πολύ προσιτές τιμές, όπως και τις γόβες που φόρεσε και στις δείξαμε εδώ.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Πώς να φορέσεις τα παντελόνια που μοιάζουν με φόρμα αλλά δεν είναι - Το trend που έδειξε η Τατιάνα Στεφανίδου

Το sporty chic look, όπως αποκαλείται, είναι μία τάση που τα τελευταία χρόνια υιοθετείται όλο και πιο πολύ. Είναι ένα στιλ που ξεκίνησε από τις πασαρέλες μεγάλων σχεδιαστών, προσφέρει άνεση και αγαπήθηκε από μοντέλα, διάσημες και bloggers.

Σε αυτό το ύφος εντάσσονται τα track pants ή αλλιώς τα παντελόνια με ρίγες στο πλάι. Έτσι, η ρίγα στο πλάι των παντελονιών επιστρέφει ως αναβίωση μοτίβων μεγάλων αθλητικών brands, των προηγούμενων δεκαετιών.

Αυτό το παντελόνι, που μοιάζει με αθλητικό, ανανεώνεται και πλέον βλέπουμε τα κορίτσια της μόδας , να δημιουργούν εμπνευσμένα outfits, συνδυάζοντάς το με ψηλοτάκουνα, πουκάμισα, γούνες και statement τσάντες.

Είναι ένα trend, που όποιο και αν είναι το στιλ σας, κατάλληλα συνδυασμένο, μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, δίνοντάς σας, την stylish αυτή νότα που χρειάζεται για να απογειώσετε τις εμφανίσεις σας!