Με πορτοκαλί μπουφάν η Ελένη Φουρέιρα - Η εμφάνιση που δίχασε

Σου αρέσει ή όχι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με πορτοκαλί μπουφάν η Ελένη Φουρέιρα - Η εμφάνιση που δίχασε

Με πορτοκαλί μπουφάν στο Instagram η Ελένη Φουρέιρα, η οποία και έκανε μια εμφάνιση που δίχασε. Θα το φορούσες και εσύ ή είναι don't; Σε κάθε περίπτωση, για εμάς παίρνει εξτρά πόντους για την τόλμη της! Άλλωστε είναι γνωστό πως η ίδια είναι trendsetter.

Η τραγουδίστρια, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι ανέβασε στα social media σειρά posts που έφεραν... θύελλα αντιδράσεων. Πολλοί θεώρησαν ότι έκανε must look και άλλοι ότι έκανε λάθος. Για εμάς το πορτοκαλί μπουφάν είναι ωραία επιλογή αλλά θέλει προσοχή στον συνδυασμό.

Να πούμε βέβαια ότι η Ελένη Φουρέιρα δεν φοβάται τα ρίσκα αφού πρόσφατα έκανε και ένα πολύ hot hairlook, για λίγες όμως! Δείτε την εδώ...

Ελένη Φουρέιρα πορτοκαλί μπουφάν

Πώς να φορέσεις το πορτοκαλί όχι μόνο σε μπουφάν όπως η Ελένη Φουρέιρα

Το πορτοκαλί είναι ένα από τα πιο φωτεινά χρώματα της θερμής παλέτας. Υιοθετήστε το στις φετινές καλοκαιρινές σας εμφανίσεις και νιώστε τη διάθεσή σας να ανεβαίνει στα ύψη. Το ίδιο και το στυλ σας…

  • Από τα αξεσουάρ μέχρι τα ρούχα και τα παπούτσια, το πορτοκαλί αναδεικνύει τη χαρούμενη πλευρά σας, χαρίζοντάς σας μοναδικά outfits.
  • Ένα αέρινο πορτοκαλί φόρεμα και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα σε burgundy απόχρωση δημιουργούν ένα ανατρεπτικό και chic αποτέλεσμα.
  • Μια πορτοκαλί λινή ολόσωμη φόρμα συνδυάζεται άψογα με μαύρο τουρμπάν, τσάντα και παπούτσια.
  • Ένα πλισέ πορτοκαλί φόρεμα συνδυάζεται με μπεζ και ταμπά λεπτομέρειες, δημιουργώντας ένα ισορροπημένο look.