Η Ελένη Φουρέιρα έκανε το πιο τολμηρό χτένισμα - Λίγες θα το αντιγράψουν

Εσύ θα το δοκιμάσεις;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη Φουρέιρα έκανε το πιο τολμηρό χτένισμα - Λίγες θα το αντιγράψουν

Η Ελένη Φουρέιρα δεν φοβάται να κάνει αλλαγές στην εμφάνισή της, και για αυτό επέλεξε το πιο τολμηρό χτένισμα για τα μαλλιά της, το οποίο λίγες θα το αντιγράψουν. Εσύ θα ακολουθήσεις την μόδα ή όχι;

Η γνωστή τραγουδίστρια ως λάτρης της μόδας και της ομορφιάς ξέρει πάντα τι γίνεται και είναι ένα βήμα μπροστά όσον αφορά τα trends της μόδας.

Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια επέλεξε να κάνει τα μαλλιά της πλεξούδες, χωρίς να αφήσει ούτε ένα κενό, θυμίζοντάς μας δεκαετίες του '90, που από ότι φαίνεται αγαπά, μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που θέλησε να φέρει trend της δεκαετίας στις σύγχρονες μέρες μας. Πρόσφατα είχε δοκιμάσει τα απόλυτα bucket hats που σύντομα θα "σπάσουν" ταμεία.

Ελένη Φουρέιρα χτένισμα

Πριν το τολμηρό της χτένισμα, η Ελένη Φουρέιρα φόρεσε Δούκισσα Νομικού - Το κόσμημα στο λαιμό της που κάνει θραύση

Θραύση κάνει το κόσμημα που επέλεξε να φορέσει στο λαιμό η Ελένη Φουρέιρα, το οποίο ανήκει στη συλλογή που σχεδιάζει η Δούκισσα Νομικού. Το διακριτικό κολιέ που πρόσθεσε σε μια από τις πιο εντυπωσιακές και αισθησιακές εμφανίσεις της, ήταν άκρως εντυπωσιακό.

Πολλές είναι οι διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz που έχουν παραλάβει κάποιο αγαπημένο τους κομμάτι, από την συλλογή του μοντέλου και έχουν «λάμψει». Ανάμεσα τους και η Ελεονώρα Μελέτη, όπως θα δείτε παρακάτω.

Η Ελένη Φουρέιρα, επέλεξε να φορέσει τα «Three Hearts Necklace» και τα «Little Love Hoops» σκουλαρίκια, από την συλλογή The Love Collection, όταν παρευρέθηκε το after Oscar party του Elton John, πριν από μερικές εβδομάδες.

Η τραγουδίστρια, η οποία έβγαλε το νέο της τραγούδι και ήδη «σπάει» κάθε ρεκόρ με την επιτυχία της, το συνδύασε με ένα τοπ και maxi φούστα του ίδιους χρώματος και υφάσματος, δια χειρός Celia Kritharioti.

Η Ελένη Φουρέιρα περπάτησε όπως είπαμε στο κόκκινο χαλί και έκλεψε τα βλέμματα σα μαγνήτης! Δείτε αναλυτικά την φούστα με στρας που επέλεξε να φορέσει τις «έστειλε» όλες αδιάβαστες.