Αυτό είναι το scoop - necked μπλουζάκι των H&M που κάνει χαμό στα latest trends

Εσύ ακόμη να το αποκτήσεις;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτό είναι το scoop - necked μπλουζάκι των H&M που κάνει χαμό στα latest trends

Χαμό κάνει στα latest trends αυτό το scoop - necked μπλουζάκι που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα των H&M. Είναι ένα κομμάτι θησαυρός για ντουλάπα σου. Ταιριάζει με όλα, ενώ με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορείς να το φορέσεις και για βραδινή έξοδο.

Μπορεί να είναι ένα κλασικό και απλό μπλουζάκι, αλλά είναι περισσότερα από αυτό. Όλες οι γυναίκες λέμε πολύ συχνά «δεν έχω τι να φορέσω» με αποτέλεσμα να χάνουμε χρόνο παθαίνοντας πανικό, από το να ψάξουμε καλά τι να βάλουμε. Αυτό όμως το μπλουζάκι θα μας και θα ...σε σώσει.

Αυτό λοιπόν είναι το scoop - necked μπλουζάκι που θα βρεις μόνο με 9,99€ σε όλα τα καταστήματα των H&M. Βγαίνει σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα. Σε λευκό, μαύρο, φλοραλ πράσινο μαύρο και κόκκινο.

Μπορείς να το συνδυάσεις άνετα με το κλασικό σου τζιν, ακόμη και με την φούστα σου σε ότι μήκος και αν είναι.

Scoop-necked top

H&M μπλούζα

Χαμό κάνει και αυτό το παντελόνι από τα H&M που θα το ζήλευε ακόμα και η Bella Hadid! Είναι τέλειο για το γυμναστήριο και είναι σίγουρο πως θα το αγαπήσεις τόσο που δεν θα το βγάζεις από πάνω σου.

H&M: Αυτό το μπλουζάκι προκαλεί "χαμό" ακόμη και που δεν είναι scoop - necked

Αυτό το μπλουζάκι από τα H&M προκαλεί "χαμό"! Κοστίζει λιγότερο από 15 ευρώ και θα το αγαπήσεις σίγουρα, καθώς συνδυάζεται εύκολα με τα πάντα!

Αν είσαι και εσύ ρομαντική τότε μην το σκέφτεσαι άλλο! Το συγκεκριμένο είναι ιδανικό για όλες εσάς τις "ονειροπόλες"!

Μπορείς άνετα να το φορέσεις, τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ, ανάλογα βέβαια με το αν θα επιλέξεις φούστα ή παντελόνι. Ότι και να διαλέξεις ωστόσο, θα είναι καταπληκτικό και θα μαγνητίσει σίγουρα τα βλέμματα όλων!

H&M μπλούζα φλοράλ

H&M μπλούζα

Κάνε το δικό σου εδώ!

Ιδού και ένα τέλειο φόρεμα από τα H&M για απόψε!

TAGS