Τα γυαλιά της Ελένης Φουρέιρα είναι όνειρο - Πρέπει να τα έχεις στη συλλογή σου

Αυτό είναι το trend της σεζόν!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τα γυαλιά της Ελένης Φουρέιρα είναι όνειρο - Πρέπει να τα έχεις στη συλλογή σου

Μόλις είδαμε τα γυαλιά της Ελένης Φουρέιρα μείναμε μιας και είναι βγαλμένα από όνειρο! Το μόνο σίγουρο είναι πως κι εσύ αλλά και κάθε γυναίκα πρέπει να έχει ένα τέτοιο ζευγάρι στη συλλογή της, μιας και ανήκει στα trends του 2020!

Τα extreme σχέδια στα γυαλιά ηλίου είναι must για φέτος, και η Ελένη Φουρέιρα δε θα μπορούσε παρά να ακολουθεί τις τάσεις της μόδας. Έτσι έκανε το πιο στιλάτο look και το συνδύασε με τα γυαλιά που θέλει να έχει η κάθε γυναίκα!

Μιας και είπαμε για την Ελένη Φουρέιρα, είδες τα sneakers που φόρεσε; Αν όχι τσέκαρε τα εδώ!

Το σχήμα τους μπορεί να φαίνεται παράτολμο, είναι όμως ικανό να απογειώσει το look σου και να σε κάνει να δείχνεις ένα σωστό fashion icon.

Πάρε λοιπόν συμβουλές από την αγαπημένη Ελένη Φουρέιρα και ετοιμάσου να τους κατακτήσεις όλους!

Ελένη Φουρέιρα γυαλιά

Εντύπωση είχαν προκαλέσει και αυτά τα μαύρα γυαλιά που φόρεσε η Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα τόλμησε και έβαλε πάνω στο πρόσωπό της τα γυαλιά που θέλουν να έχουν φέτος όλες οι γυναίκες και όχι άδικα, μιας και είναι η τελευταία τάση της μόδας παγκοσμίως!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές εμφανίσεις, ενώ δε θεωρείται άδικα ένα από τα fashion icon της χώρας!

Έτσι όταν επέλεξε να φορέσει αυτά τα υπέροχα γυαλιά, το Instagram "έπεσε" και υποκλίθηκε σε εκείνη!

Δείτε τα και θα καταλάβετε γιατί!

Σας βρήκαμε επίσης το υπέροχο κόκκινο μπόμπερ που φόρεσε και "τρέλανε" όλο τον κόσμο!

φουρέιρα γυλιά

Τα γυαλιά μπορείς να τα συνδυάσεις και με την πιο εκκεντρική σκιά που έβαλε η Ελένη Φουρέιρα

Μόλις δεις τι σκιά που επέλεξε να φορέσει στα μάτια της η Ελένη Φουρέιρα, είναι σίγουρο πως θα πάθεις μεγάλο... έρωτα! Προσοχή όμως, είναι μόνο για εκκεντρικές μιας και το χρώμα αυτό δεν είναι ένα από τα συνηθισμένα!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει πάντα τον τρόπο να εντυπωσιάζει με κάθε look της και αυτό φυσικά δεν έχει να κάνει μόνο με τα ρούχα! Το μακιγιάζ της είναι πάντα εκκεντρικό και μοναδικό αλλά γι΄αυτόν ακριβώς το λόγο ξεχωρίζει.

Η φούξια σκιά που έβαλε μας "τρέλανε" και δεν μπορούσαμε να μην στην προτείνουμε! Φυσικά χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο πώς θα τη συνδυάσεις, αν ωστόσο την επιλέξεις, τότε θα κάνεις ένα make up look που θα ζήλευαν μέχρι και οι fashion influencers.