Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε κόκκινο πανωφόρι και έριξε πάνω τα μαλλιά της! Αυτό είναι σίγουρα το χρώμα της!

Το casual look που μας άφησε ξερούς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε κόκκινο πανωφόρι και έριξε πάνω τα μαλλιά της! Αυτό είναι σίγουρα το χρώμα της!

Η Ελένη Φουρέρια τόλμησε και έβαλε πάνω της το πιο στιλάτο κόκκινο πανωφόρι, πάνω στο οποίο έριξε τα μακριά ροζ μαλλιά της! Σίγουρα το κόκκινο είναι το χρώμα της και αυτό φαίνεται σε κάθε της εμφάνιση!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει τον τρόπο να απογειώνει όποιο ρούχο και να φορέσει και έτσι "έσκισε" με το κόκκινο πανωφόρι της!

Το bomber που επέλεξε είναι τέλειο για όλες τις casual εμφανίσεις και έτσι ταίριαξε υπέροχα στο look της τραγουδίστριας!

Σας βρήκαμε και το υπέροχο σακάκι με σχέδιο που φόρεσε και προκάλεσε πανικό!

Ελένη Φουρέιρα: Έβαλε μπλε τζάκετ και μοίρασε "εγκεφαλικά"! Η εμφάνιση που συζητήθηκε όσο καμία άλλη!

H Ελένη Φουρέιρα, μας έχει συνηθίσει σε "εκρηκτικές" εμφανίσεις! Και αυτό μας το απέδειξε για ακόμα μια φορά! Η τραγουδίστρια έβαλε μπλε τζάκετ και μοίρασε "εγκεφαλικά"! Η εμφάνισή της συζητήθηκε όσο καμία άλλη!

Η ίδια ως λάτρης της μόδας, δεν μπορεί να σταματήσει να κάνει μοναδικές εμφανίσεις, την μία μετά την άλλη!

Η τραγουδίστρια, μπορεί να χώρισε με τον Μποτία αλλά δεν μασάει! Κάνει την μια εμφάνιση πίσω από την άλλη και με το στιλ της γράφει ιστορία.

Αυτή τη φορά η ίδια έκανε μια λαμπερή εμφάνιση με μπλε - άκουα χρώμα και "μαγνήτισε" όλα τα βλέμματα πάνω της.

Ελένη Φουρέιρα τζάκετ

Ελένη Φουρέιρα: Το πανωφόρι της ήταν «μπόμπα»! Είχε πάνω φούξια και πορτοκαλί, λίγες μπορούν να το υποστηρίξουν...

Το πανωφόρι της Ελένης Φουρέιρα ήταν «μπόμπα»! Είχε πάνω φούξια και πορτοκαλί, λίγες μπορούν να το υποστηρίξουν και εκείνη έκανε την διαφορά! Άλλωστε Φουρέιρα είναι αυτή...

Η τραγουδίστρια, μπορεί να χώρισε με τον Μποτία αλλά δεν μασάει! Κάνει την μια εμφάνιση πίσω από την άλλη και με το στιλ της γράφει ιστορία!

Στην πιο πρόσφατη φωτογραφία της στο Instagram η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε με ένα bomber jacket. Είχε πάνω φούξια και πορτοκαλί και λόγω των πολύ έντονων χρωμάτων του, λίγες μπορούν να το υποστηρίξουν χωρίς να τις «καταπιεί» το ρούχο. Η Ελένη πάντως το τόλμησε και δικαιώθηκε! Ιδού και η σχετική φωτογραφία: