Αυτό είναι το πιο girly νυχτικό που βρήκαμε στα Oysho - Θα το αγαπήσεις

Με αυτό θα κάνεις όνειρα γλυκά!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτό είναι το πιο girly νυχτικό που βρήκαμε στα Oysho - Θα το αγαπήσεις

Σου βρήκαμε στα καταστήματα Oysho, αυτό το νυχτικό, το οποίο είναι με διαφορά το πιο girly ρούχο που θα φορέσεις! Είναι γεμάτο καρδούλες και σου υπόσχεται να το αγαπήσεις μιας και θα κάνεις τον καλύτερο και τον πιο άνετο ύπνο μέσα σε αυτό!

Για ακόμη μια φορά τα Oysho έχουν να προτείνουν τις πιο άνετες πιτζάμες, για όλες τις κοπέλες που δεν είναι φαν των σατέν και των γκράντε νυχτικών!

Μιας και θα πας στα Oysho, τσέκαρε και αυτό το δαντελένιο σουτιέν που θα τρελάνει μέχρι και τον πρώην σου!

Έτσι αυτό το ροζ νυχτικό που εντοπίσαμε είναι ό,τι καλύτερο για όλες εσάς! Μαλακό και άνετο, ιδανικό για έναν βαθύ και ξεκούραστο ύπνο που θα σας κάνει να ξεχάσετε όλες τις υποχρεώσεις και τις έγνοιες σας. Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πραγματικά το χρειάζεσαι!

Κοστίζει 22.99 και θα το βρεις στο online store του Oysho.

Νυχτικό Oysho

Αν πάλι δε σου αρέσουν τα girly, σου βρήκαμε το νυχτικό που μπορείς να το φορέσεις και σαν φόρεμα

Αυτό το νυχτικό από το Oysho θα το λατρέψεις καθώς έχει διπλή χρήση. Θα μπορείς να το φορέσεις και το καλοκαίρι σαν φόρεμα. Εκρού και με λουλούδια θα κλέψεις σίγουρα τις εντυπώσεις με αυτό.

Είναι ένα κομψό νυχτικό, αέρινο αλλά και καλοκαιρινό. Ακόμα και στον ύπνο μας έχει μεγάλη σημασία να είμαστε κομψές και να φοράμε άνετα ρούχα.

Στα Oysho θα βρεις μερικά καταπληκτικά κομμάτια, τόσο σε εσώρουχα, όσο και σε νυχτικά και πυτζάμες. Ένα από αυτά μάλιστα θα το λατρέψεις καθώς έχει διπλή χρήση.

Μπορείς να το βάζεις σαν νυχτικό και το καλοκαίρι να το φορέσεις και σαν φόρεμα και να βγεις έξω χωρίς να καταλάβει κανείς ότι είναι νυχτικό. Στα Oysho επίσης θα βρεις και σλιπ σε τιμή ευκαιρίας που δεν πρέπει να χάσεις. Είναι σετάκι και έχει μέσα τουλάχιστον 7 κομμάτια. Θα το βρεις εδώ

Δες το εδώ:

Νυχτικό με αγριολούλουδα

35.99 €

Αναφ. 0317/199

Oysho νυχτικό

TAGS