Τα Dubai γυαλιά της Βίκυς Καγιά είναι σε προσφορά - Θα σου αλλάξουν όλο το πρόσωπο

Κοστίζουν μόνο 29,94 €

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα Dubai γυαλιά της Βίκυς Καγιά είναι σε προσφορά - Θα σου αλλάξουν όλο το πρόσωπο

Αν επιλέξεις να φορέσεις τα γυαλιά της Βίκυς Καγιά, πρόκειται να σου αλλάξουν όλο το πρόσωπο. Έχουν την ονομασία «Dubai» και έχουν γίνει ήδη ανάρπαστα. Για εσένα που ψάχνεις τι θα αγοράσεις για την περίοδο της Άνοιξης και του Καλοκαιριού είναι η καλύτερη επιλογή και βρίσκονται σε προσφορά.

Για να γίνει ένα look σου άψογο, κυρίως την θερινή περίοδο ένα ζευγάρι γυαλιά θα σε βοηθήσουν να το καταφέρεις. Η Βίκυ Καγιά σαν fashion expert γνωρίζει ποια είναι τα πιο hot, αφού ακολουθεί όλες τις τάσεις που βγαίνουν στο χώρο της μόδας.

Η παρουσιάστρια του «Shopping Star» και μοντέλο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σου προτείνει πολλές fashion ιδέες, αλλά και συνδυασμούς που πρέπει να πραγματοποιήσεις, αν θέλεις να είσαι μέσα στην μόδα.

Μάλιστα, δεν ακολουθεί όλα τα trends στα ρούχα, αλλά και στα παπούτσια. Σαν brand ambassador των Migato έχει φορέσει μερικά από τα πιο hot υποδήματα. Όπως, τα πέδιλα με τα πλεκτά μεταλλικά λουράκια, που είναι τρέλα. Δείχνουν τέλεια το πόδια σου και πρόκειται να τα λατρέψεις και θα τα φοράς άνοιξη - καλοκαίρι.

Τα Dubai γυαλιά της Βίκυς Καγιά που είναι σε προσφορά

Ωστόσο, μπορεί να επιλέγει όλα τα trends στα ρούχα και τα παπούτσια, όμως ξέρεις πως σημαντικό ρόλο παίζουν και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Σε μια από τις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα απίστευτο ζευγάρι που έχει την ονομασία «Dubai».

Όπως θα δείτε, μπορεί να είναι extreme, ωστόσο με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορείς να το φέρεις ακριβώς στο στιλ σου. Αν το αγάπησες και εσύ όπως και εμείς, μπορείς να τα βρεις στο ct01_store με μόνο 29,94 €