Στα latest trends των H&M το cotton crêpe φόρεμα

Θα γίνει η αγαπημένη σου εμμονή την Άνοιξη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα latest trends των H&M το cotton crêpe φόρεμα

Όλα τα latest trends κομμάτια των H&M είναι ένα προς ένα εντυπωσιακά. Τόσο τα φορέματα, τόσο τα παντελόνι, οι μπλούζες και τα φορέματα. Μέχρι και τα αξεσουάρ. Εγώ ωστόσο, έπαθα εμμονή με το cotton crêpe φόρεμα που είναι πολύ θηλυκό και ανοιξιάτικο.

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να μένουμε στα σπίτια μας λόγω του κορωνοϊού που έχει εξαπλωθεί ραγδαία και στην Ελλάδα, και να χρειαστεί να μείνουμε μέσα για πολύ καιρό ακόμη, ωστόσο ένας τρόπος να ξεχαστείς είναι και τα ψώνια. Αφού γίνονται και διαδικτυακά. Μπορεί τα Ανοιξιάτικα ρούχα σου να μην μπορέσεις να τα φορέσεις, ωστόσο μπορείς να το κάνεις το καλοκαίρι.

Για να ηρεμήσεις από τις ειδήσεις και όλες τις ενημερωτικές εκπομπές, χαλάρωσε λίγο χαζεύοντας το διαδικτυακό κατάστημα των H&M. Στα latest trends θα βρεις μοναδικά κομμάτια που είναι ένας προς ένα άκρως εντυπωσιακά και μοναδικά.

Αυτό είναι το cotton crêpe φόρεμα των latest trends στα H&M

Όπως το cotton crêpe φόρεμα που θα γίνει αγαπημένη σου εμμονή Άνοιξη και καλοκαίρι. Είναι σε midi μήκος, με φουσκωτά μανίκια, και κουμπιά στο μπροστινό και πάνω μέρος του φορέματος. Βγαίνει σε τρία διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις. Σε πορτοκαλί, κρεμ, αλλά και μαύρο.

Cotton crêpe dress

H&M φόρεμα latest trends

Μπορείς να το συνδυάσεις τόσο με τα πέδιλα σου ότι χρώμα και αν θελήσεις, ακόμη και με σαγιονάρες και με το μαγιό σου από μέσα. Αν θέλεις να το φορέσεις σε μια εξόρμηση σου που έχει περπάτημα, συνδύασε το με ένα ζευγάρι λευκά αθλητικά. Ενώ, για πιο βραδινές εμφανίσεις με δίπατα πέδιλα ή και πλατφόρμες.

Μάλιστα, σε πορτοκαλί χρώμα μπορεί να συνδυαστεί άψογα με αυτά τα sneakers που επίσης μπορείς να βρεις στα H&M. Τρέξε γιατί είναι περιζήτητα μιας και τα προτείνουν πολλές influencers του εξωτερικού και είναι και σε οικονομική τιμή.

TAGS