Τρέλα στα H&M η twill boiler ολόσωμη φόρμα

Έτσι θα παραδώσεις μαθήματα στιλ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τρέλα στα H&M η twill boiler ολόσωμη φόρμα

Αυτή η twill boiler ολόσωμη φόρμα που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα των H&M προκαλεί τρέλα στον γυναικείο πληθυσμό που λατρεύει να ακολουθεί όλες τις τάσεις της μόδας. Αν θέλεις και εσύ λοιπόν να γίνεις ένα fashion girl πρέπει να την αποκτήσεις.

Ίσως λοιπόν έχετε δει τον υδραυλικό ή τον ηλεκτρολόγο σας να φοράει μία από αυτές τις ολόσωμες φόρμες, ίσως κάποιο μοντέλο στις πασαρέλες διάσημων οίκων μόδας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι μοντέρνες, άνετες και θα γίνουν το αγαπημένο σας νέο ρούχο για την άνοιξη!

Θα γίνει σίγουρα ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου και αυτό γιατί εκτός του ότι θα ακολουθείς μια από τις πιο hot τάσεις, μπορεί να φορεθεί παντού και με όλα. Δηλαδή από μια casual εμφάνιση το πρωί, έως και μια hot το βράδυ.

Twill boiler suit

Η συγκεκριμένη twill boiler ολόσωμη φόρμα από τα H&M κοστίζει 34,99€ και βγαίνει σε natural white χρώμα. Βάλε την το πρωί με τα αγαπημένα σου sneaker και ένα leather jacket στους ώμους ή το βράδυ με πέδιλα με κορδόνια και ένα μπουστάκι δαντελωτό με ανοιχτό το φερμουάρ στο πάνω μέρος και είσαι έτοιμη να κάψεις καρδιές

H&M twill boiler ολόσωμη φόρμα

3 λόγοι για αγοράσεις την boiler ολόσωμη φόρμα των H&M

  • Πρώτον, είναι απίστευτα εύκολο να τις φορέσουμε -μπορουμε απλά να τις συνδυάσουμε με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά παπούτσια και να δημιουργήσουμε μια statement εμφάνιση μόνο με δύο κομμάτια!
  • Δεύτερον, είναι τέλειες γι’ αυτή την εποχή του χρόνου, όπου ο καιρός είναι ακόμη άστατος.
  • Τέλος, είναι τόσο άνετες που δεν θα θέλετε να τις βγάλετε από πάνω σας!

Αν ωστόσο, τώρα που είσαι σε αυτοπεριορισμό θέλεις να αγοράσεις κάτι για μέσα στο σπίτι, σου έχουμε τις πιο stylish πιτζάμες που θα βρεις επίσης στα H&M.

TAGS