Μείνε σπίτι κομψή και στιλάτη με τις πιτζάμες των H&M

Ακόμα περιμένεις;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Μείνε σπίτι κομψή και στιλάτη με τις πιτζάμες των H&M

Μείνε και εσύ σπίτι κομψή και στιλάτη με τις πιτζάμες των H&M που θα λατρέψεις και πρέπει να εντάξεις στην ντουλάπα σου. Είναι σε baby pink - purple απόχρωση και θα σου φτιάξει το κέφι στο λεπτό.

Μην το σκέφτεσαι άλλο, οι συγκεκριμένες είναι τόσο χαριτωμένες, αλλά συγχρόνως θηλυκές, που δεν θα θες να τις βγάλεις από πάνω σου. Και τι καλύτερο από το να κάθεσαι σπίτι σου, με την ηρεμία σου, ενώ παραμένεις κομψή;

Για ακόμη μία φορά η συλλογή του H&M μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, μιας και προτείνει όλα τα υπέροχα σχέδια και χρώματα που θα σε κάνουν να κατακτήσεις την άνοιξη!

Επιλέξαμε δύο ζευγάρια, αν και η ποικιλία τους είναι μεγάλη και ειδικά οι επιλογές που έχουν σε σατέν πιτζάμες θα σε τρελάνουν! Ωστόσο εμείς διαλέξαμε ένα σετάκι και ένα νυχτικό που θεωρούμε ότι μπορούν να ανταποκριθούν σε όλα τα γούστα, ενώ παραπέμπουν περισσότερο σε ρούχο για το σπίτι, παρά καθαρά σε πιτζάμα.

H&M Πιτζάμες

Κάνε τες δικιές σου εδώ. Μάλιστα αν θες να βρεις και το ιδανικό παπούτσι για τις βόλτες σου, σου έχουμε τα πιο trendy sneakers που επίσης μπορείς να βρεις στα H&M.

Και αυτό είναι το δεύτερο ζευγάρι πιτζάμες από τα Η&Μ που σου προτείνουμε - Είναι σούπερ trendy

Αυτές τις πιτζάμες δεν από τα H&M δεν θα τις βγάζεις ποτέ. Άνετες και ζεστές και θα τις αγοράσεις μόνο με 20 ευρώ!

Οι πιτζάμες είναι ίσως ένα από τα πιο αγαπημένα μας ρούχα. Αυτά που φοράμε το βράδυ όταν γυρνάμε σπίτι μας και θέλουμε να ξεκουραστούμε.

Γι'αυτό ακριβώς τον λόγο θέλουμε να είναι άνετες, αλλά τώρα τον χειμώνα να είναι και ζεστές. Εμείς εδώ στο youweekly, σου βρήκαμε αυτό το ζευγάρι που είναι άνετο και χουχουλιάρικο.

Σίγουρα θα θες να το αποκτήσεις και να μην το βγάζεις από πάνω σου.

πιτζάμες H&M

TAGS