Βγαλμένα από τα 90's αυτά τα ασετάτ γυαλιά από τα Zara

Πρέπει να τα κάνεις δικά σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βγαλμένα από τα 90's αυτά τα ασετάτ γυαλιά από τα Zara

Αυτά τα ασετάτ γυαλιά που βρήκαμε στο online κατάστημα του Zara, είναι το απόλυτο κομμάτι για εσένα, μιας και είναι βγαλμένα από την δεκαετία του 90' και θα σε κάνουν να δείχνεις πιο στιλάτη από ποτέ στις καλοκαιρινές σου βόλτες.

Ο καιρός σιγά σιγά ανοίγει και σε λίγο θα αρχίσουμε να πηγαίνουμε τις βόλτες μας στον ήλιο. Τι καλύτερο λοιπόν από το να έχουμε μαζί μας ένα στιλάτο γυαλί ηλίου.

Τα Zara έχουν για ακόμη μία φορά τη λύση και μάλιστα, είναι βγαλμένη από τα 90's τα οποία φαίνεται πως έχουν επιστρέψει για τα καλά στις τάσεις της μόδας!

Μιας και θα μπεις στο online store του Zara, ρίξε και μια ματιά στο 90's Britney φόρεμα που δε θα θες να βγάλεις από πάνω σου!

Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο, μιας και είναι χωρίς αμφιβολία το αξεσουάρ που χρειάζεται να έχεις στη συλλογή σου φέτος το καλοκαίρι προκειμένου να κλέψεις όλες τις εντυπώσεις.

γυαλιά ηλίου zara

Κοστίζουν 29,95€ και θα τα βρεις εδώ.

Συνδύασε τα ασετάτ γυαλιά ηλίου με τα πιο κομψά σκουλαρίκια από τα Zara

Και τι καλύτερο από το να συνδυάσεις ένα καλοκαιρινό ζευγάρι γυαλιά ηλίου, με ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια που θα δώσουν λάμψη σε όλο σου το look.

Στο online store του Zara, βρήκαμε τα χρυσά σκουλαρίκια που θα αγαπήσεις, τα οποία μάλιστα βρίσκονται σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή!

Τρέξε λοιπόν να κάνεις μία βόλτα και να δεις όλα τα κομμάτια που σου προτείνει το Zara, προκειμένου να είσαι έτοιμη για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις, οι οποίες βρίσκονται προ των πυλών!

zara σκουλαρίκια

Κοστίζουν 12,95€ και θα τα βρεις εδώ.

TAGS