Στα Stradivarius το πιο τέλειο παντελόνι για το καλοκαίρι

Δικό σου μόνο με 25,99 €

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα Stradivarius το πιο τέλειο παντελόνι για το καλοκαίρι

Κάνοντας μια γρήγορη έρευνα αγορά στο διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius και συγκεκριμένα στην στήλη με τα παντελόνια, θα βρεις το πιο τέλειο για φέτος το καλοκαίρι. Είναι σε λευκό χρώμα και στο στιλ βρίσκεται στην κατηγορία με τα hot trends του 2020.

Ένα λευκό παντελόνι πρέπει όλες οι γυναίκες να έχουμε στην ντουλάπα μας Χειμώνα αλλά και Καλοκαίρι, ωστόσο κυρίως την θετική περίοδο. Μπορεί να έχουμε να βρεθούμε σε μια πιο σοβαρή περίσταση και να μην γίνεται να φορέσουμε σορτσάκι ή μίνι φόρεμα. Ένα λευκό παντελόνι λοιπόν, είναι η κατάλληλη επιλογή.

Βέβαια, ένα λευκό παντελόνι μπορεί να φορεθεί και την Χειμερινή περίοδο, πάντα όμως με τους σωστούς συνδυασμούς. Με ένα πουλοβεράκι σε μια girly απόχρωση με τα αγαπημένα μας sneakers είναι ένα look που πρόκειται να λατρέψεις.

Για αυτό λοιπόν το λευκό παντελόνι πρέπει να το έχουμε όλες στην ντουλάπα μας και εγώ σας βρήκε το πιο υπέροχο με μόνο 25,99€

Αυτό είναι το παντελόνι των Stradiavrius

Stradivarius λευκό παντελόνι

Ταιριάζει τέλεια και με αυτό το πουκάμισο με ύφασμα lyocell που θα βρεις επίσης στα καταστήματα των Stradivarius. Μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους, ενώ βγαίνει και σε δυο διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις το αγαπημένο σου. Κοστίζει λιγότερα από 30€ και θα γίνει επίσης αγαπημένο σου κομμάτι.

Πως να διαλέξεις το σωστό λευκό παντελόνι

  • Το βασικότερο είναι η σωστή επιλογή εσωρούχου που δεν θα διαγράφει μέσα από το λευκό παντελόνι. Το ιδανικό είναι το εσώρουχο στο χρώμα του δέρματος.
  • Είναι προτιμότερο να βλέπετε ένα λευκό παντελόνι σε φυσικό φως πριν το αγοράσετε, έτσι ώστε να γνωρίζετε το πόσο φεγγίζει.
  • Η πιο καλή και κλασσική επιλογή στο άσπρο παντελόνι είναι το 100% βαμβακερό τζιν, που είναι λίγο πιο χοντρό και δεν διαγράφει.
  • Φορώντας ένα λευκό παντελόνι το βράδυ φαίνεται λιγότερο διάφανο απ’ όταν το χτυπάει το φως της ημέρας.