Ξεπουλάει σαν τρελό αυτό το Ανοιξιάτικο jacket των Stradivarius

Εσύ ακόμη να το βάλεις στην ντουλάπα σου;΄

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξεπουλάει σαν τρελό αυτό το Ανοιξιάτικο jacket των Stradivarius

Στα Stradivarius κάνει θραύση ένα συγκεκριμένο jean jacket που έχουμε αγαπήσει εδώ και πολλά χρόνια γυναίκες και άνδρες, από την εποχή που ήταν νέοι και οι γονείς μας. Είναι Ανοιξιάτικο και κάθε χρόνο σε όλα τα καταστήματα ξεπουλάει σαν τρελό, αφού είναι ένα διαχρονικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας.

Μπορεί να τα είχαμε ξεχάσει για πολύ καιρό, για λίγο καιρό όμως εδώ και μερικές σεζόν, το denim jacket είναι το κομμάτι που θα «βαρεθούμε» να φοράμε. Αν είσαι βέβαια, από τις τυχερές και έχει ήδη ένα στην ντουλάπα σου, τότε δεν χρειάζεται να αγοράσεις καινούριου, καθώς παραμένει στο ίδιο κλασικό στιλ του. Επίσης, αν δεν έχει φθαρεί θα σου προτείνω να μην το πετάξει, γιατί σίγουρα θα το ξανά χρειαστεί κάποια άλλη σεζόν,

Είτε κοντομάνικο, είτε αμάνικο, στενό, φαρδύ, ανοιχτόχρωμο ή σκούρο, σίγουρα υπάρχει αυτό που ταιριάζει και στο δικό σου στιλ. Το σίγουρο είναι ότι βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο της μόδας, κάνοντας ένα δυναμικό comeback που θα μείνει για αρκετό καιρό.

Αυτό είναι το jacket που ξεπουλάει σαν τρελό στα Bershka

Εγώ αυτό που βρήκα ότι ξεπουλάει σαν τρελό στα Bershka είναι από τα κλασικά μακρυμάνικα κομμάτια. Είναι σε γραμμή oversize, με μακριά μανίκια, μανσέτες με κουμπιά και λαιμόκοψη με πέτα. Δύο κολλητές τσέπες στο στήθος με πατιλέτα και δύο τσέπες στη μέση. Κλείνει μπροστά με μεταλλικά κουμπιά. Ενώ έχει και φθαρμένα τελειώματα.

Stradivarius Ανοιξιάτικο jacket

Μπορείς να το συνδυάσεις άψογα με όλα σου τα ρούχα. Ακόμη και με λευκό παντελόνι όπως αυτό που είναι το πιο τέλειο για φέτος το καλοκαίρι.

  • Συνδύασέ το με πολύ έντονα prints. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι προσφέρεται για κάτι τέτοιο και μην ξεχνάς ότι πάντα όλα τα «κραυγαλέα» σχέδια, χρειάζονται μια διαχρονική νότα για δώσουν ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα.
  • Φόρεσε ένα σουέντ σορτς, συνδύασέ το με λευκό t-shirt και lace up σανδάλια, ολοκλήρωσε με denim jacket και είσαι έτοιμη.
  • Ολοκλήρωσε με το denim μπουφάν σου ένα πιο αυστηρό ντύσιμο, συνδυάζοντάς το με κλασικό πουκάμισο.
  • Μην ξεχνάς ότι μπορείς να το φορέσεις ακόμα και με φόρμα.