Σε 3 μοναδικά χρώματα αυτό το εκπληκτικό αδιάβροχο παρκά με τύπωμα στα BSB

Είναι πολύ εντυπωσιακό και trendy

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε 3 μοναδικά χρώματα αυτό το εκπληκτικό αδιάβροχο παρκά με τύπωμα στα BSB

Απίστευτο είναι το παρκά που θα βρείτε στο διαδικτυακό κατάστημα των BSB. Είναι αδιάβροχο και έχει ένα απίστευτο τύπωμα στο πίσω μέρος. Το συγκεκριμένο που σας βρήκα είναι από την συλλογή καλοκαίρι 2020 και βγαίνει σε 3 διαφορετικά χρώματα για να επιλέξεις το αγαπημένο σου.

To parka αποτελεί το τζάκετ που δανείστηκε στοιχεία από την παραδοσιακή περιβολή των Εσκιμώων και τα συνδύασε με τον μπουφάν που φορούν οι λάτρεις των υπαίθριων σπορ. Για αυτό και πρέπει να το βάλεις και εσύ στην ντουλάπα σου.

Αυτό που σουτ βρήκα από τα BSB βγαίνει εκτός του ροζ που θα δεις παρακάτω, και σε ακόμη δυο μοναδικά χρώμα που είναι άκρως καλοκαιρινά.

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΠΑΡΚΑ ΜΕ ΤΥΠΩΜΑ - 109,90 €

Πρόκειται για το μακρύ αδιάβροχο παρκά που έχει τύπωμα στο πίσω μέρος. Η κουκούλα είναι αποσπώμενη με φερμουάρ. Έχει επίσης μπροστινές τσέπες και κλείνει με κουμπιά και φερμουάρ. Η γραμμή του είναι πολύ άνετη.

BSB αδιάβροχο παρκά

Να σημειώσουμε πως η Άνοιξη έχει μπει επίσημα όπως φαίνεται και στον καιρό που είναι σε γενικές γραμμές ζεστός και σιγά σιγά πρέπει να κάνουν μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα μας. Και αν δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε θα σας πω εγώ. Από τα πανωφόρια. Βγάλτε τα πολύ χοντρά τα χειμωνιάτικα. Και αν θέλετε κάτι καινούριο στα BSB σας βρήκα 5 που είναι ότι πρέπει για αυτή τη σεζόν.

Τι είναι το παρκά

Παρκά είναι ένα είδος ρούχου που φοριέται κατά τους χειμερινού μήνες. Πιο συγκεκριμένα είναι είδος ζεστού πανωφοριού σαν μπουφάν. Πρωτοφορέθηκε από τους Εσκιμώους για να αντιμετωπίσουν το πολύ κρύο και την υγρασία.

Ως εκ τούτου πρόκειται για ένα πολύ ζεστό και αδιάβροχο ρούχο. Συνήθως έχει γούνινη εσωτερική επένδυση και κουκούλα επίσης με γούνα. Το παραδοσιακό του χρώμα είναι το χακί, λόγω της χρήσης του από τον αμερικανικό στρατό, αλλά φυσικά βγαίνει σε διάφορα χρώματα.

Για παράδειγμα ο γνωστός φανταστικός χαρακτήρας Kenny McCormick από τη διάσημη σειρά κινουμένων σχεδίων Southpark φορούσε πάντα ένα πορτοκαλί παρκά.

TAGS