Θα δώσεις κάτω από 20 ευρώ γι' αυτό το σορτσάκι από τα Oysho

Ιδανικό για γυμναστική στο σπίτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θα δώσεις κάτω από 20 ευρώ γι' αυτό το σορτσάκι από τα Oysho

Για να κάνεις δικό σου το πιο στιλάτο αθλητικό σορτσάκι που βρήκαμε στο online κατάστημα του Oysho, θα χρειαστεί να δώσεις κάτω από 20 ευρώ και είναι σίγουρο πως δε θα το αποχωριστείς από πάνω σου για όλο το καλοκαίρι στο γυμναστήριο.

Η γυμναστική στο σπίτι αποτελεί μία από τις πιο ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για όσο καιρό παραμένεις μέσα στο σπίτι και έτσι αυτό που σίγουρα χρειάζεσαι, είναι άνετα αθλητικά ρούχα για να κάνουν το έργο σου ευκολότερο.

Με μία βόλτα που κάναμε στο online store του Oysho, μπορούμε με σιγουριά να σου πούμε πως βρήκαμε μερικά από τα πιο στιλάτα και κατάλληλα ρούχα για να ανανεώσεις τη ντουλάπα σου και να κάνει τη γυμναστική σου με στιλ.

Μιας και θα μπεις στο online store του Oysho, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το στράπλες σουτιέν που θα σου λύσει μια και καλή τα χέρια.

Το συγκεκριμένο αθλητικό σορτσάκι, πέρα από πολύ οικονομικό είναι και πολύ άνετο και μπορεί να σε βολέψει για το τρέξιμο στη γειτονιά σου ή στο διάδρομό σου.

Μαύρο αθλητικό σορτσάκι oysho

Κοστίζει 19,99 και θα το βρεις εδώ.

Συνδύασε το αθλητικό σορτσάκι με το πιο άνετο μπεζ φούτερ από τα Oysho

Μπορεί ο καιρός να φαίνεται πως έχει ανοίξει λίγο, ωστόσο η άνοιξη είναι άτιμη και κρύβει πολλούς κινδύνους για κρυώματα σε μία εποχή που πρέπει το ανοσοποιητικό μας να είναι γερό.

Προφυλάξου λοιπόν και φόρα μαζί με το αθλητικό σορτσάκι που σου προτείνουμε ένα απλό και άνετο oversized φούτερ για τη γυμναστική σου ή ακόμα και για τη χαλάρωσή σου στο σπίτι.

Είναι χωρίς αμφιβολία, το ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση για όσο καιρό παραμένεις μέσα στο σπίτι.

Τι περιμένεις λοιπόν; Μπες στο online store και θα μας θυμηθείς!

Μπεζ πουλόβερ oysho

Κοστίζει 29,99 και θα το βρεις εδώ.

TAGS