«Φωτιά» στα BSB το Sandra boyfit τζιν παντελόνι

Τέτοιο παντελόνι δεν έχει δει ξανά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Φωτιά» στα BSB το Sandra boyfit τζιν παντελόνι

Ψάχνεις το ιδανικό και stylish τζιν παντελόνι για τις Ανοιξιάτικες βόλτες σου για όταν βγούμε από την καραντίνα; Το βρήκες στο διαδικτυακό κατάστημα των BSB και είναι τέλειο. Είναι σε boyfit γραμμή και το συγκεκριμένο που θα δεις παρακάτω ονομάζεται Sandra.

Ένα λευκό παντελόνι είναι η καλύτερη επιλογή για την Ανοιξιάτικη αλλά και Καλοκαιρινή περίοδο. Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες τις ημέρας και σε όλες σχεδόν τις περιστάσεις. Επίσης, είναι ιδανικό για όταν έχει ζέστη και δεν θέλεις να φορέσεις φούστα ή σορτσάκι, αφού είναι δροσερό και δεν «σκας» από την ζέστη.

Για όλους τους παραπάνω λοιπόν λόγους, ένα λευκό παντελόνι πρέπει όλες οι γυναίκες να έχουμε στην ντουλάπα μας. Το λευκό είναι ουδέτερο χρώμα και με ότι άλλη απόχρωση να το φορέσετε θα δείχνει όμορφο και σικάτο.

Το συγκεκριμένο ωστόσο, τζιν από την συλλογή των BSB δεν είναι ένα κλασικό. Αφού τα σκισίματα που έχει στα μπατζάκια το κάνει ιδιαίτερο. Καθώς, δεν έχει μόνο τα συνηθισμένα.

SANDRA BOYFIT ΤΖΙΝ ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ - 79,90€

Πρόκειται για το μεσοκάβαλοι τζιν παντελόνι με σκισίματα και κορδόνι στην μέση του. Είναι σε στιλ boyfit και κλείνει στο μπροστινό μέρος με κουμπί, αλλά και φερμουάρ. Επίσης είναι πεντάτσεπο.

BSB boyfit παντελόνι

Αν ωστόσο, αν δεν σου αρέσει το boyfit επέλεξε το paperbag που είναι μια από τις φετινές hot τάσεις.

Πως να συνδυάσεις το Sandra boyfit τζιν παντελόνι των BSB

  • Συνδύασε το λευκό παντελόνι, ειδικά σε denim ύφασμα, με graphic t-shirt που είναι η απόλυτη τάση της καλοκαιρινής σεζόν.
  • Ή με το αντίπαλο δέος, στις τάσεις των καλοκαιρινών τοπ, το crop top.
  • Aν είστε λάτρης του total white look μπορείτε να “σπάσετε” τη μονοτονία και να κάνετε συνδυασμό με έντονο και φωτεινό χρώμα, είτε στο τζάκετ είτε στα υποδήματα.
  • Το ριγέ top που έχουμε συνδέσει με το navy look κάνει αρμονικό πάντρεμα με το λευκό παντελόνι.
  • Φυσικά, το λευκό παντελόνι αποτελεί κυρίαρχο κομμάτι του διαχρονικού συνδυασμού, black n’ white.
  • To λευκό παντελόνι είναι ρούχο-κλειδί και για το καλοκαιρινό office look καθώς μπορεί να συνδυαστεί με πουκάμισα/t-shirts και μπλέιζερ
  • Ή μόνο με πουκάμισο, όταν ανέβει αρκετά ο υδράργυρος. Προσωπική προτίμηση, για απόλυτα σικ αποτέλεσμα είναι το γαλάζιο πουκάμισο.
TAGS