Χαμός φέτος την Άνοιξη με την δερμάτινη βερμούδα των Pull&Bear

Τρέξε να προλάβεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός φέτος την Άνοιξη με την δερμάτινη βερμούδα των Pull&Bear

Χαμός θα επικρατήσει φέτος την Άνοιξη 2020 με τις βερμούδες που έχουν επιστρέψει και πάλι στην μόδα. Ωστόσο, όχι στην παλιά στενή γραμμή που την είχαμε γνωρίσει. Αυτή η δερμάτινη που θα δεις παρακάτω από την νέα συλλογή των Pull&Bear ξεπουλάει σαν τρελή.

Πως φοριούνται όμως οι βερμούδες της νέας εποχής; Πως μπορείς να αποφύγεις να μην είναι προκλητικά, αλλά και να είναι σωστά συνδυασμένα; Με τι τις φοράς το πρωί και με τι το βράδυ; Όλες αυτές τις απορίες θα στις λύσω μα παραδείγματα.

Μπορεί να είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας λόγω κορωνοϊού, ωστόσο μπορούμε να κάνουν διαδικτυακά τις αγορές μας και τα προϊόντα που θα αγοράσουμε να έρθουν κατευθείαν στην πόρτα μας. Να τα απολυμάνουμε και να τα ανοίξουμε απευθείας.

Μια τέλεια αγορά είναι αυτή η δερμάτινη βερμούδα λοιπόν από τα Stradivarius, την οποία φέτος την Άνοιξη θα την φοράς συνέχεια.

Μαύρη βερμούδα με όψη δέρματος - 19.99 €

Pull&Bear δερμάτινη βερμούδα

Ωστόσο δες και τα τρία τσαντάκια που βρίσκονται σε έκπτωση, κάτι που κάνει ακόμη πιο εύκολο να τα αγοράσεις και τα 3 και να τα προσθέσεις στην προσωπική σου συλλογή.

Πως να συνδυάσω την βερμούδα;

Συνδύασέ την με μαύρο οπάκ καλσόν, ένα κομψό t-shirt κλειστό στο λαιμό, πουκάμισο ή ακόμη και πουλόβερ. Φόρεσέ το μέσα από τη βερμούδα σου και θα δεις ένα ωραίο αποτέλεσμα στον καθρέφτη σου. Ένα μακρύ σακάκι θα καλύψει το πίσω μέρος της βερμούδας σου που πολλές φορές αγκαλιάζει τους γλουτούς και δίνει αφορμές για σχόλια οπότε η ισορροπία δίνει το πράσινο φως ακόμη και στο γραφείο.

Τι παπούτσια να επιλέξω;

Τα τακούνια δεν είναι πάντα πρακτικά για μέσα στην ημέρα οπότε αντικατέστησέ τα με ένα ζευγάρι oxfords ή μπαλαρίνες.

Αν φορέσεις μαύρο σκούρο καλσόν και τα πόδια σου δεν είναι το δυνατό σου σημείο ή απλά δεν θέλεις να προκαλέσεις με την κοντή επιλογή σου επέλεξε παπούτσια σε μαύρη ή σκούρα απόχρωση ώστε να μην κόβουν το σώμα σου και να μην τονίζουν ατέλειες.

TAGS