Το απόλυτο trend του καλοκαιριού στα Stradivarius - Ασύμμετρο τοπ σε 3 χρώματα

Πρέπει να το έχεις και εσύ για την θερινή περίοδο του 2020

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το απόλυτο trend του καλοκαιριού στα Stradivarius - Ασύμμετρο τοπ σε 3 χρώματα

Ένα από τα αγαπημένα και απόλυτα trend toy φετινού καλοκαιριού είναι τα ασύμμετρα τοπάκια. Στα Stradivarius θα βρεις ένα πολύ εντυπωσιακό, το οποίο βγαίνει σε 3 διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις το αγαπημένο σου. Την θερινή περίοδο θα γίνει χαμός με το συγκεκριμένο trend.

Τα ασύμμετρα τοπάκια ωστόσο, δεν θα τα βλέπουμε μόνο την θερινή περίοδο παντού. Έκαναν την εμφάνιση τους το 2019 και θα φόραγαν πολλές γυναίκες και την χειμερινή περίοδο με μακρύ μανίκι και σε πολλά χρώματα με το λευκό και το μαύρο να επικρατεί.

Το συγκεκριμένο μπλουζάκι λοιπόν εννοείται πως ταιριάζει με όλα, αφού πρόκειται για ένα κλασικό τοπ απλά με ασύμμετρα κοψίματα στο λαιμό και τους ώμους. Συνδύασε το με το απλό κλασικό σου τζιν και το τοπάκι θα του δώσει έναν πιο στιλάτο αέρα. Συνδύασε το με το αγαπημένο σου κραγιόν, ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα και είσαι έτοιμη να τραβήξεις όλα τα βλέμματα επάνω σου.

Το τοπάκι από τα Stradivarius βγαίνει σε τρία διαφορετικά χρώματα. Σε μαύρο, λευκό, αλλά και πέτρα. Κοστίζει μόνο με 9,99 € και αν έχεις την δυνατότητα πρέπει να τα αγοράσεις όλα, αφού το καλοκαίρι, αλλά και την Άνοιξη θα τα βλέπουμε παντού.

Αγόρασε τα online με λίγες μόνο κινήσεις και θα έρθουν έξω από την πόρτα σου.

Αυτό είναι το ασύμμετρο τοπ του Stradivarius που βγαίνει σε 3 χρώματα

Ασύμμετρο τοπ με κοψίματα - 9,99 €

Stradivarius ασύμμετρο τοπ σε 3 χρώματα

Φροντίδα - Εξωτερικό

  • 96% ΒΑΜΒΑΚΙ
  • 4% ΕΛΑΣΤΙΝΗ

Σύνθεση

  • Πλύσιμο στο πλυντήριο max. 30ºc. χαμηλό πρόγραμμα στυψίματος
  • Απαγορεύεται η χλωρίνη
  • Σιδέρωμα στους 110 º c max.
  • Απαγορεύεται το στεγνό καθάρισμα
  • Μη χρησιμοποιείτε στεγνωτήριο

Ωστόσο, υπάρχουν και 3 τοπ από τα Stradivarius σε τιμή σοκ που έχουν σχεδόν εξαφανιστεί. Θα τα δεις και θα θέλεις να τα αγοράσεις και εσύ, εδώ και τώρα καθώς θα σε βολέψουν στις καθημερινές και κυρίως πρωινές εμφανίσεις σου όταν βγεις έξω.