Τρελαίνουν στα Stradivarius τα slingback παπούτσια από ράφια - Είναι από τις νέες αφίξεις

Ότι πιο hot για το καλοκαίρι του 2020

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τρελαίνουν στα Stradivarius τα slingback παπούτσια από ράφια - Είναι από τις νέες αφίξεις

Το καλοκαίρι πλησιάζει και και όλες αυτή την περίοδο επιλέγετε ανοιχτά παπούτσια, είτε αυτά είναι ψηλά είτε είναι φλατ. Ωστόσο, εδώ κάνετε ένα λάθος μπορείτε εννοείται να φορέσετε και κλειστά και αυτά τα slingback παπούτσια με ράφια από τα Stradivarius θα γίνουν τα αγαπημένα σας. Είναι από τις νέες αφίξεις και τρελαίνουν.

Μπορεί να θεωρείτε ντεμοντέ τα συγκεκριμένα παπούτσια, κάτι που είναι εντελώς λάθος, αφού πρόκειται να μας απασχολήσουν κατά πολύ αυτή τη σεζόν. Ήδη έχουν ξεκινήσει στα social media και στους λογαριασμούς των διασημότερων fashionistas, αφού διάσημοι οίκοι όπως οι Dior, Chanel και Balenciaga να κάνουν την εμφάνιση τους.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τα slingbacks που αφήνουν ακάλυπτο τον αστράγαλο και συνήθως έχουν αυτό το υπέρ-κομψο V-cut μπροστά, που κολακεύει και αναδεικνύει το πόδι καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο σχέδιο.

Το μεγαλύτερο κοινό που έχουν τα slingbacks των εταιριών είναι το χαμηλό και λεπτό τακούνι, με μόνη εξαίρεση το λίγο πιο χοντρό της Chanel. Για αυτό κορίτσια, πείτε αντίο στα πανύψηλα τακούνια και τις πλατφόρμες σας και πείτε ναι σε αυτό το απίστευτο παπούτσια.

Στα Stradivarius σου βρήκαμε το καλύτερο που δε θα βγάζεις από τα πόδια σου. Είναι σε φυσικό χρώμα, έχει χοντρό τακούνι και ταιριάζει με όλα. Από τζιν παντελόνι έως και τα αγαπημένα σου φορέματα.

Αυτά είναι τα slingback παπούτσια των Stradivarius

Παπούτσια slingback από ράφια με τακούνι - 25,99 €

Stradivarius slingback παπούτσια με ράφια

Φροντίδα

  • Γραμμή: 100% ίνα πολυπροπυλενίου
  • Φόδρα: 100% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ
  • Πάτος/Σόλα: 60% TPU, 40% ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΟ

Σύνθεση

  • Απαγορεύεται το πλύσιμο
  • Απαγορεύεται η χλωρίνη
  • Απαγορεύεται το σιδέρωμα
  • Απαγορεύεται το στεγνό καθάρισμα
  • Μη χρησιμοποιείτε στεγνωτήριο

Ωστόσο, ένα από τα αγαπημένα και απόλυτα trend toy φετινού καλοκαιριού είναι τα ασύμμετρα τοπάκια. Στα Stradivarius θα βρεις ένα πολύ εντυπωσιακό, το οποίο βγαίνει σε 3 διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις το αγαπημένο σου. Την θερινή περίοδο θα γίνει χαμός με το συγκεκριμένο trend.