Κοντεύει να ξεπουλήσει αυτό το κροπ τοπ με τούλι στα BSB

Τρέξε να το κάνεις δικό σου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κοντεύει να ξεπουλήσει αυτό το κροπ τοπ με τούλι στα BSB

Με μία απλή βόλτα που κάναμε στο online κατάστημα του BSB, βρήκαμε το πιο στιλάτο και ταυτόχρονα σικάτο κροπ τοπ με τούλι, το οποίο από την πρώτη κιόλας μέρα που κυκλοφόρησε, κοντεύει να ξεπουλήσει μιας και είναι αυτό που θέλουν να έχουν στη συλλογή του όλες οι γυναίκες.

Φέτος το καλοκαίρι θα είναι σίγουρα κάπως διαφορετικό, ωστόσο αυτό που πρέπει σε κάθε περίπτωση να έχεις κατά νου, είναι ότι πρέπει να έχεις εφοδιάσει τη συλλογή σου με τα πιο στιλάτα ρούχα.

Τα BSB σου έχουν για ακόμα μία φορά τη λύση και μάλιστα στην πιο προνομιακή τιμή, μιας και με μία απλή βόλτα που κάναμε στο online store τους, εντοπίσαμε ένα ρούχο το οποίο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσεις.

Μιας και θα μπεις στο online store του BSB, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξει μια ματιά και σε αυτό το τουίντ σακάκι που δεν πρέπει να χάσεις.

Κροπ τοπ, τούλινο και μπεζ, ιδανικό για τις πιο επίσημες εμφανίσεις σου ή ακόμα και για τις βραδινές σου εξόδους, το συγκεκριμένο μπλουζάκι μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση σε πολλές περιπτώσεις.

μπεζ κροπ τοπ bsb

Κοστίζει 49,90€ και θα το βρεις εδώ.

Συνδύασε το τούλινο τοπ με αυτή την υπέροχη μίντι φούστα από τα BSB

Μία μαύρη τούλινι μίντι φούστα, είναι πάντα απαραίτητη για την ντουλάπα μίας γυναίκας, οπότε δεν πρέπει να χάσεις καθόλου χρόνο και να ξεκινήσεις να εφοδιάζεσαι με τα ρούχα που θα αναδείξουν το στιλ σου και σε κάνουν να δείχνεις μοναδική.

Η συγκεκριμένη φούστα που βρήκαμε, είναι ικανή να κάνει κάτι τέτοιο και εσύ δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τη χάσεις, μιας και αποτελεί ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση σε πολλές περιπτώσεις που προσπαθείς να διαλέξεις τι θα φορέσεις για μία βραδινή σου έξοδο.

Ετοιμάσου λοιπόν να κάνεις τα ψώνια σου στο online store.

bsb τούλινη φούστα

Κοστίζει 79,90€ και θα τη βρεις εδώ.

TAGS