Θα ξεπουλήσει σαν τρελό στο e-shop των Zara αυτό το vichy παντελόνι καμπάνα

Βρίσκεται στην νέα συλλογή και προκαλεί χαμό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θα ξεπουλήσει σαν τρελό στο e-shop των Zara αυτό το vichy παντελόνι καμπάνα

Αν θέλεις να ακολουθείς όλες τις τάσεις που βγαίνουν κατά καιρούς στην μόδα, τότε αυτή δεν πρέπει να την χάσεις. Τα vichy παντελόνια, ήρθα για να μείνουν.Στα Zara, θα ξεπουλήσει σαν τρελό αυτό που είναι σε στιλ καμπάνα και θα είναι διαθέσιμο σύντομα και στο e-shop τους.

Δεν γίνεται να μην προσθέσουμε στην προσωπική μας συλλογή ένα τέτοιο παντελόνι αν θέλουμε να λεγόμαστε γυναίκες που ακολουθούν τις τάσεις. Μπορεί να είναι δύσκολο στο συνδυασμό, λόγω του σχεδίου του, ωστόσο είναι πιο εύκολο από ότι νομίζεις. Αρκεί να διαλέξεις το κατάλληλο χρώμα έτσι ώστε να ταιριάζει με τις αποχρώσεις των ρούχων σου που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου.

Το vichy παντελόνι καμπάνα των Zara θα δώσει άλλο αέρα στο στιλ σου και θα σε κάνει πιο στιλάτη. Είναι πολύ οικονομικό στην τιμή και σίγουρα δεν πρέπει να το χάσεις.

Αυτό είναι vichy παντελόνι καμπάνα

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΜΠΑΝΑ VICHYΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ - 25,95 €

Ψηλόμεσο παντελόνι με εσωτερικό λάστιχο στη μέση. Κάτω μέρος που καταλήγει σε γραμμή εβαζέ. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και εσωτερικό κουμπί.

Zara παντελόνι καμπάνα vichy

Αν επίσης, σε έχει πιάσει καταναλωτική μανία, ωστόσο δεν θέλεις ή δεν έχεις κιόλας πολλά χρήματα για να χαλάσεις, τότε αυτό το φόρεμα από τα Zara θα είναι μια πολύ καλή αγορά. Μάλιστα, το e-shop της αλυσίδας έχει πάρει «φωτιά» από τις πωλήσεις του. Επίσης, βγαίνει και σε 4 διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις το αγαπημένο σου.

Τι είναι ωστόσο, το vichy;

Θυμάσαι το φόρεμα η και τα σορτσάκια με το μικρό καρό σε κόκκινη, μπλε η και κάποια άλλη απόχρωση που σου φόραγε η μαμά σου όταν ήσουν μικρό παιδί; Αυτό το ύφασμα στην διάλεκτο μόδας του σήμερα λοιπόν, λέγεται vichy και είναι μια από τις πιο μεγάλες τάσεις της των trends. Το μικρό καρό αντικαθιστά τα floral που έχουν φορεθεί τόσο και αναβαθμίζει την κοριτσίστικη διάθεση μας. Φόρεσε το στις πρωινές εμφανίσεις σου ακόμα και στην παραλία και απέδειξε πόσο in fashion είσαι.

TAGS