Κάνε την απόλυτη καλοκαιρινή εμφάνιση με την φούστα «σιφόνι» των H&M

Είναι η πιο αέρινη που θα δεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάνε την απόλυτη καλοκαιρινή εμφάνιση με την φούστα «σιφόνι» των H&M

Θα φας κόλλημα με αυτή τη φούστα που θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των H&M. Έχει την ονομασία «Chiffon» που στα Ελληνικά μεταφράζεται «σιφόνι» και μαζί της πρόκειται να κάνεις την απόλυτη καλοκαιρινή εμφάνιση, αφού είναι η κατάλληλη για την θερινή περίοδο.

Οι φούστες την καλοκαιρινή περίοδο κυκλοφορούν παντού και φοριούνται από το πρωί έως και το βράδυ. Είναι ένα αγαπημένο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας και δεν γίνεται να μην έχεις και εσύ έστω και μια μέσα στην ντουλάπα σου και ότι ύφασμα ή χρώμα και αν είναι αυτή.

Ωστόσο, πάντα υπάρχει χώρος για ακόμα μια. Ειδικά, αν αυτή σε βοηθήσει να δημιουργήσει το απόλυτο καλοκαιρινό look με το οποίο θα τραβήξεις σίγουρα όλα τα βλέμματα προς το μέρος σου. Είναι άκρως εντυπωσιακή και στιλάτη.

Πρόκειται λοιπόν για την λευκή μίνι φούστα chiffon «σιφόνι», η οποία κάνει θραύση στο διαδικτυακό κατάστημα των H&M. Έχει λάστιχο στη μέση και τούλι, ενώ έχει και ανάγλυφα σχέδια. Βγαίνει επίσης σε ακόμη δυο χρώματα. Σε ανοιχτό ροζ και μαύρο.

Chiffon skirt - 19,99 €

Φούστα σιφόνι H&M

Αν ωστόσο εσύ ακόμη και το καλοκαίρι φοράς τζιν, τότε στα H&M θα βρεις ένα αδιανόητοι παντελόνι με μόνο 15 €.

Την απόλυτη καλοκαιρινή εμφάνιση μπορείς να κάνεις και με αυτή την φούστα των H&M

Στο διαδικτυακό κατάστημα των H&M πρόκειται να βρεις μια φούστα, η οποία είναι ανάμεσα στα trends που θα κυκλοφορήσουν πολύ φέτος την Άνοιξη. Είναι τζιν και «σπάει» ήδη ταμεία. Μπορεί να βρισκόμαστε σε καραντίνα, ωστόσο μετά την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας θα την φορέσουν όλες.

Πρόκειται λοιπόν για την τζιν φούστα των H&M στο μήκος της γάμπας η οποία έχει στο μπροστινό μέρος άνοιγμα.

Calf-length denim skirt - 29,99 €

H&M τζιν μίντι φούστα

Για πιο σικάτες εμφανίσεις μετά το τέλος της καραντίνας, μπορείς να το φορέσεις με το απίστευτο satin top που θα βρεις στην νέα συλλογή των H&M

TAGS