Στα Massimo Dutti το πιο chic παντελόνι - Είναι μαύρο σε γραμμή bootcut

Για τις γυναίκες που αγαπάνε τις σικάτες εμφανίσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα Massimo Dutti το πιο chic παντελόνι - Είναι μαύρο σε γραμμή bootcut

Σε γραμμή bootcut και σε μαύρο χρώμα είναι το πιο chic παντελόνι που μπορείς να βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Massimo Dutti. Είναι το πιο τέλειο για εσένα που αγαπάς να πραγματοποιείς σικάτες εμφανίσεις στις δημόσιες εξόδους σου, τόσο στο γραφείο, στη σχολή, όσο και στις βόλτες σου.

Για εσένα που δεν γνωρίζεις ωστόσο τι είναι το bootcup παντελόνι, θα σου πω εγώ. Τα bootcut παντελόνια είναι οι γνωστές σε εμάς καμπάνες και το στιλ του θυμίζει έντονα την δεκαετία του 70. Ανάλογα με το σωματότυπό σας επιλέξτε να είναι εφαρμοστά στο επάνω μέρος ή σε άνετη γραμμή.

Ωστόσο, όσες έχετε αδύνατα άκρα, τολμήστε σε skinny γραμμή στο άνω μέρος και στη συνέχεια να ανοίγει αρκετά προς το τελείωμα τους. όσες ωστόσο δεν έχετε αδύνατα άκρα, αλλά πιο «γεμάτα», επιλέξτε την κλασσική καμπάνα και συνδυάστε την με άνετο τοπ ή με ένα loose πουκάμισο.

Τα συγκεκριμένα παντελόνια λοιπόν, τα bootcuts, όπως αυτό που θα βρεις και εσύ στο Massimo Dutti και θα δεις παρακάτω, συνδυάζεται εύκολα με διάφορα τοπάκια, αλλά και παπούτσια. Για σικ εμφανίσεις, φόρεσε το με γόβες η πέδιλα και δημιούργησε ένα πιο σικ look ή μπορείς και με sneakers για πιο καθημερινές εμφανίσεις.

Ωστόσο, όπως και να το φορέσεις θα δείχνει τέλειο επάνω σου. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα γυναικεία παντελόνια και θα γίνει και το δικό σου. Θα κάνεις απίστευτους συνδυασμούς.

Αυτό είναι το παντελόνι bootcut των Massimo Dutti

ΜΑΥΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ BOOTCUT - 69.95 €

Πρόκειται λοιπόν, για το μαύρο παντελόνι σε γραμμή bootcut, με κλείσιμο με φερμουάρ που καλύπτεται από πατιλέτα και κουμπί, δύο πλαϊνές τσέπες, δύο ρελιαστές στο πίσω μέρος και θηλιές για τη ζώνη.

Massimo Dutti παντελόνι bootcut

Συνδύασε αν θέλεις το μαύρο bootcut παντελόνι σου με τα απίστευτα κροκό mules που θα βρεις επίσης, στο διαδικτυακό κατάστημα των Massimo Dutti.