Απίστευτο το λαδί ολόσωμο μαγιό από τα Oysho

Θα λάμπεις στην παραλία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απίστευτο το λαδί ολόσωμο μαγιό από τα Oysho

Αυτό το υπέροχο ολόσωμο λαδί μαγιό που βρήκαμε στα καταστήματα Oysho είναι απλά απίστευτο και μπορείς να το φορέσεις και να λάμψεις με την εμφάνισή σου στην παραλία φέτος το καλοκαίρι, τώρα που σε λίγο καιρό ανοίγουν κανονικά οι πλαζ!

Ο κορωνοϊός φαίνεται πως φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και εμείς θα ξεκινήσουμε να κάνουμε τις πρώτες μας εμφανίσεις στις παραλίες και να απολαμβάνουμε επιτέλους το καλοκαίρι, το οποίο φέτος ήρθε λίγο πρόωρα!

Για να γίνει ωστόσο αυτό, θα πρέπει να έχουμε εφοδιαστεί με τα πιο κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ που θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε και να τραβήξουμε πάνω μας όλα τα βλέμματα.

Μιας και θα ψωνίσεις από τα Oysho, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το πανέμορφο κολάν. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα σε δείχνει κορμάρα. Δες εδώ την τιμή του και θα "μείνεις"!

Oysho λαδί ολόσωμο

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για το απόλυτο χρώμα της σεζόν και έτσι δεν γίνεται να λείπει από τη συλλογή σου! Κοστίζει 29,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Για να λάμψεις στην παραλία με το λαδί ολόσωμο μαγιό, βάλε και την λευκή τουνίκ από τα Oysho

Για μία πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση στην παραλία, θα πρέπει να συνδυάσεις το συγκεκριμένο ολόσωμο μαγιό που σου προτείνουμε, με την πιο στιλάτη τουνίκ που θα σε ξετρελάνει!

Εμείς μόλις την είδαμε, εννοείται πως τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα ρούχο που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου και τις εμφανίσεις σου φέτος το καλοκαίρι.

Oysho λευκή τουνίκ

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή της μιας και μπορείς να την κάνεις δική σου μόνο με 19,99€. Θα τη βρεις εδώ!

TAGS