Ουρές έξω από τα Zara για μια τζιν φούστα

Πρέπει και εσύ να την βάλεις στην προσωπική σου συλλογή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ουρές έξω από τα Zara για μια τζιν φούστα

Έξω από τα Zara δημιουργεί ουρές μια τζιν φούστα που τρέχουν να προλάβουν όλες οι γυναίκες. Πρόκειται για την πιο κλασική φούστα που φοράμε όλες και επιλέγουμε χειμώνα, αλλά καλοκαίρι για τις εμφανίσεις μας. Αφού, ταιριάζει με όλα τα σωματότυπα.

Οι κλασικές τζιν φούστες είναι από τα αγαπημένα κλασικά κομμάτια της ντουλάπας που πρέπει όλες οι γυναίκες να έχουμε. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ, ενώ μπορείς να την συνδυάσεις με όποιο στιλ θελήσεις, χωρίς καν να... κουραστείς.

Μια τέτοια με ξέφτια ωστόσο που κάνουν την διαφορά θα την αγαπήσεις. Είναι άκρως καλοκαιρινή και στιλάτη και δεν θα σταματήσεις να την φοράς όλο το καλοκάιρι. Πρόκειται για την ψηλόμεση μίνι φούστα με πέντε τσέπες και λεπτομέρεια με σκισίματα. Ασύμμετρο κάτω μέρος με ξέφτια και κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

Μπορείς να την συνδυάσεις με αυτό το απίστευτο πέδιλο σε λευκό χρώμα που μοιάζει με...σαγιονάρα για να χαρίσεις ένα διαφορετικό στιλ στην εμφάνιση σου. Ενώ συνδύασε την και με το τοπάκι που θα δεις παρακάτω.

Μίνι φούστα ντεμίν με σκισίματα - 19,95

Zara τζιν φούστα

Συνδύασε την τζιν φούστα σου με αυτή την ζακέτα από βαμβάκι των Zara και δημιούργησε το πιο τέλειο στιλ

Αυτή η ζακέτα από βαμβάκι που θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara κοντεύει να εξαφανιστεί, αφού είναι τάση "φωτιά" για φέτος την Άνοιξη, αλλά και το Καλοκαίρι. Ήδη στην Αμερική τη βλέπουμε να τη φοράνε όλες οι celebrities.

Με αυτή λοιπόν που σου βρήκα από τη νέα συλλογή των Zara, μπορείς να δημιουργήσεις αυτό το τέλειο στιλ που φέτος είναι το απόλυτο trend.

ΖΑΚΕΤΑ ΑΠΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΚΑΙ ΛΙΝΟΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ - 25,95

Πλεκτή ζακέτα από ύφασμα με μείγμα βαμβακιού και λινού. Με V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι. Τσέπες patch στο μπροστινό μέρος. Κλείσιμο μπροστά με κουμπιά.

Τάση Zara ζακέτα από βαμβάκι

Ωστόσο, δείτε και αυτό το τοπάκι με το οποίο θα κάψεις καρδιές και είναι από τα ZARA. Έχε

TAGS