Ουρές στα H&M για τα φούξια mules

Τα πιο must παπούτσια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ουρές στα H&M για τα φούξια mules

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που άνοιξαν και πάλι τα καταστήματα, έχουν σχηματιστεί ουρές έξω από τα H&M μίας και όλες οι γυναίκες θέλουν να κάνουν δικά τους τα πιο σικάτα φούξια mules.

Τα mules είναι χωρίς αμφιβολία, η απόλυτη τάση της σεζόν και έτσι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπουν από τη συλλογή σου, αν θέλεις κι εσύ να εντυπωσιάσεις με την εφμάνισή σου φέτος το καλοκαίρι.

Ο καιρός μας έδωσε την ευκαιρία να φορέσουμε ανοικτά παπούτσια, πολύ νωρίς φέτος και έτσι η καλύτερη λύση γι΄αυτό βρίσκεται στο H&M, τα οποία έχουν για εσένα το πέδιλο που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Μιας και θα επισκεφθείς ωστόσο τα H&M, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το καλοκαιρινό φόρεμα που σπάει τα ταμεία. Δες το εδώ και θα "μείνεις"!

Μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να τα συνδυάσεις με τις πιο μοναδικές εμφανίσεις σου. Συνδύασέ το με παντελόνι, φόρεμα ή και φούστα και μπορούμε να σου εγγυηθούμε πως οι εμφανίσεις σου θα μαγνητίσουν τα βλέμματα.

φούξια mules H&M

Τα συγκεκριμένα παπούτσια βγαίνουν σε λευκά, φούξια και μαύρα και κοστίζουν μόνο 14,99. Μπορείς να τα κάνεις δικά σου εδώ.

Φόρεσε τα φούξια mules με το πιο στιλάτο vintage σορτσάκι από τα H&M

Είναι σίγουρο πως δεν υπάρχει πιο απαραίτητο αξεσουάρ από ένα ψηλόμεσο σορτσάκι το οποίο μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, κάθε φορά που δεν μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε μιας και είναι το κομμάτι που θέλουμε οπωσδήποτε να έχουμε στην ντουλάπα μας για το καλοκαίρι του 2020. Θα σου προτείναμε λοιπόν να κάνεις κι εσύ το ίδιο, μιας και αυτό το ρούχο πραγματικά το χρειάζεσαι.

τζιν σορτσάκι H&M

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του, μιας και κοστίζει μόλις 14,99€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

TAGS