Η ροζ βερμούδα με πιετες των Stradivarius θα κάνει... χαμό το καλοκαίρι

Είναι το απόλυτο trend για την θερινή περίοδο του 2020

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η ροζ βερμούδα με πιετες των Stradivarius θα κάνει... χαμό το καλοκαίρι

Οι βερμούδες φέτος το καλοκαίρι είναι ανάμεσα στα trends που θα φορεθούν πολύ. Παίρνουν την θέση των σορτς και ήδη τις βλέπουμε να... κυκλοφορούν παντού, αλλά και να κοσμούν τις βιτρίνες των καταστημάτων. Μια συγκεκριμένη σε ροζ χρώμα που θα βρεις στα καταστήματα των Stradivarius με πιέτες, κάνει ήδη χαμό.

Οι βερμούδες λοιπόν ήρθαν από τα παλιά για να μείνουν και να δώσουν στιλ στην εμφάνιση σου. Ανάλογα με τους συνδυασμούς που θα πραγματοποιήσεις, μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας και να σου δώσουν άλλον αέρα.

Η συγκεκριμένη μάλιστα από τα Stradivarius είναι girly και θα δώσει έναν πιο γλυκό τόνο στο look σου. Πρόκειται λοιπόν για την ψηλόμεση βερμούδα με τσέπες στο πλάι και λεπτομέρεια από πιέτες. Κλείνει μπροστά με φερμουάρ και έχει ελαστική μέση.

Αυτή είναι η βερμούδα με πιέτες των Stradivarius

Βερμούδα με πιέτες - 17,99 €

Stradivarius ροζ βερμούδα

Ωστόσο, απόλυτο trend είναι και τα slouchy τζιν παντελόνια. Στα Stradivarius θα βρεις δυο κομμάτια τα οποία είναι σε απίστευτη προσφορά.

Συνδύασε την ροζ βερμούδα από τα Stradivarius με αυτή την ασύμμετρη μπλούζα που είναι επίσης ανάμεσα στα trends

Αυτή η ασύμμετρη μπλούζα που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα των Stradivarius προκαλεί... χάος, αφού είναι σε απίστευτη τιμή. Θα δώσεις μόνο 6,49 € και θα βάλεις στην ντουλάπα σου ένα από τα αγαπημένα trend της φετινής σεζόν.

Οι ασύμμετρες μπλούζες, όπως και τα φορέματα είναι από τις αγαπημένες τάσεις. Την έχουμε δει να τη φοράνε πολλές γυναίκες της showbiz με τους πιο εντυπωσιακούς τρόπους και αν δεν την βάλεις λοιπόν και εσύ στην προσωπική σου συλλογή, θα χάσεις.

Οι προσφορές που θα βρεις είναι απίστευτες, όπως σε αυτή την απίστευτη φούστα που είναι άκρως καλοκαιρινή και θα κολακεύσει τα πόδια σου.

Ασύμμετρη μπλούζα με κοψίματα - Μόνο με 6,49 € από 12,99 €

ασύμμετρη μπλούζα Stradivarius 6,49 €