Στη νέα συλλογή των Zara θα βρεις αυτό το σούπερ σικάτο oversized πουκάμισο

Κάνει θραύση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στη νέα συλλογή των Zara θα βρεις αυτό το σούπερ σικάτο oversized πουκάμισο

Το λευκό πουκάμισο είναι ένα διαχρονικό κομμάτι της μόδας και φέτος θα το δούμε να φοριέται πολύ σε oversized στιλ. Στη νέα συλλογή που κυκλοφόρησε η αγαπημένη εταιρία των Zara, σου βρήκα ένα πολύ σικάτο και στιλάτο κομμάτι που κάνει θραύση από τις πρώτες ημέρες της εμφάνισης του.

Τώρα ειδικά που είναι καλοκαίρι μπορείς να το συνδυάσεις με πάρα πολλούς τρόπους που θα σου χαρίσουν ένα μοναδικό στιλ. Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με όλες τις αποχρώσεις. Μάλιστα, παρακάτω σου βρήκα μερικούς τρόπους. Η oversized γραμμή να σημειώσω πως ταιριάζει σε όλες τις γυναικείες σιλουέτες.

Αυτό είναι το oversized πουκάμισο της νέας συλλογής των Zara

Πουκάμισο ποπλίνα oversized - 29,95 €

Πρόκειται λοιπόν για το το πουκάμισο oversized με γιακά. Έχει μακρύ μανίκι με τελείωμα σε μανσέτα και τσέπες patch στο μπροστινό μέρος. Συνδύασε το με μια μαύρη ζώνη στη μέση ή ζώνη χρυσή αλυσίδα και ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι από αυτά τα τρία πέδιλα που βρίσκονται στο πιο hot χρώματα του καλοκαιριού. Θα σε αφήσουν άφωνη.

Zara oversized πουκάμισο νέα συλλογή

Δες πως να φορέσεις το oversized πουκάμισο σου

  • Δοκίμασε να φορέσεις μια πουκαμίσα από κάποιο αέρινο ύφασμα, με κοντή στενή φούστα, την οποία σχεδόν θα καλύπτει. Ολοκληρώστε το look με ένα statement κολιέ που θα ταιριάζει χρωματικά με την φούστα και ψηλοτάκουνα πέδιλα.
  • Ένα μακρύ πουκάμισο - το οποίο θα μπορούσε να είναι ακόμα και ανδρικό - μπορεί να φορεθεί σαν φόρεμα με oxford shoes, brogues, σανδάλια ή και με sneakers τώρα που είναι καλοκαίρι. Μην ξεχνάς πως επειδή το πουκάμισο δεν είναι φόρεμα, πρέπει να φορέσεις ένα πολύ κοντό σορτς ή ένα μεσοφόρι από μέσα.
  • Μια πουκαμίσα επίσης μπορεί να φορεθεί σαν φόρεμα με μια λεπτή ζώνη στη μέση. Αυτό το look προτίμησε το αν είσαι αδύνατη και δεν έχεις ιδιαίτερα πολλές καμπύλες. Θα τονίσει την μέση και θα κάνει τη σιλουέτα πολύ πιο θηλυκή.
  • Ένα ζευγάρι δερμάτινες thigh high μπότες, με ένα δερμάτινο παντελόνι, συνδυάζονται επίσης άψογα με το oversized πουκάμισό και θα δείχνει τέλειο.
  • Και τέλος μην ξεχνάς πως μπορείς να το φορέσεις πάνω από το μαγιό. Τώρα που είναι καλοκαίρι, ένα φαρδύ πουκάμισο είναι ίσως ένα από τα πιο stylish cover ups για την παραλία και όχι μόνο.
TAGS