Zara - Νέα συλλογή: Τρέξε να προλάβεις το πλεκτό φόρεμα που βρίσκεται σε περιορισμένη έκδοση

Κάνει θραύση και είναι διαφορετικό από όλα αυτά που έχεις φορέσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Zara - Νέα συλλογή: Τρέξε να προλάβεις το πλεκτό φόρεμα που βρίσκεται σε περιορισμένη έκδοση

Για να προλάβεις αυτό το πλεκτό φόρεμα της νέας συλλογής των Zara, πρέπει να τρέξεις, αφού ξεπουλάει σαν «τρελό» και η έκδοση του είναι περιορισμένη. Αν φοβάσαι πως στα καταστήματα δεν θα το βρεις, τότε μπες online και κάνε την αγορά σου.

Τα Zara σου δίνουν την δυνατότητα την θερινή περίοδο να προσθέσεις στην προσωπική σου συλλογή ένα φόρεμα, το οποίο είναι διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα που φοράς τη συγκεκριμένη σεζόν. Και αυτό γιατί δεν έχει το λεπτό ύφασμα που συνήθως επιλέγουμε.

Μπορεί ωστόσο, να είναι πλεκτό όπως ανέφερα παραπάνω, όμως το κόψιμο του και η γραμμή του το κάνουν καλοκαιρινό και άκρως εντυπωσιακό. Είναι ότι πρέπει για να το φορέσεις σε μια χαλαρή απογευματινή σου βόλτα.

Συνδύασε το με ένα ζευγάρι πέδιλα ή σανδάλια σε μαύρο χρώμα ή σε κάτι ποιο φωτεινό και είσαι έτοιμη. Μάλιστα, παρακάτω σου προτείνω ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα με τα οποία μπορείς να φορέσεις το συγκεκριμένο φόρεμα.

Να σημειώσω πως στη νέα συλλογή των Zara, τρία φορέματα έχουν βάλει «φωτιά» στις πωλήσεις. Είναι πολύ στιλάτα και μπορείς να τα βρεις και εσύ εδώ.

Αυτό είναι το πλεκτό φόρεμα των Zara που βρίσκεται σε περιορισμένη έκδοση

Πλεκτό φόρεμα σε περιορισμένη έκδοση - 39,95 €

Zara Νέα συλλογή πλεκτό φόρεμα

Συνδύασε το πλεκτό φόρεμα της νέας συλλογής των Zara με ένα από αυτά τα τρία πέδιλα

Πρόκειται για το πέδιλο με τακούνι που είναι διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα, όπως πράσινο και φούξια. Έχει λεπτά λουριά στο πάνω μέρος, όψη σατινέ και μεσαίο τακούνι σε γεωμετρικό σχέδιο. Τετραγωνισμένη μύτη και κλείσιμο με αγκράφα στο λουρί γύρω από τον αστράγαλο.

Να σημειώσουμε επίσης, πως έχουν τεχνικό εύκαμπτο πάτο αφρού από λάτεξ, σχεδιασμένος για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στο πόδι.

Επίσης, μπορείς να συνδυάσεις άψογα ένα από τα 3 πέδιλα σου με ένα από τα δυο φορέματα που θα δεις εδώ και είναι άκρως αέρινα, καλοκαιρινά και φανταστικά για τις καυτές ημέρες της θερινής περιόδου. Πρόκειται να λάμψεις.

ΠΕΔΙΛΟ ΣΑΤΙΝΕ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ ΚΑΙ ΛΟΥΡΙΑ - 29,95 €

Zara πέδιλά φωτεινό χρώμα

TAGS